Fordelen med ulykkelig kjærlighet - 
      Becky Albertalli
    
      Stian Omland

Fordelen med ulykkelig kjærlighet

; Stian Omland (Oversetter)

«Leserne vil elske denne varme, originale og dønn ærlige romanen.» School Library Journal, Starred Review»

Ny sjarmbombe av en ungdomsbok fra kritikerfavoritten Becky Albertalli.

Molly og tvillingsøsteren Cassie har to mammaer og en sæddonor som far. Cassie liker jenter, og har draget på alle. Molly er fremdeles er ukysset i en alder av 17, overvektig, med null selvtillit, og problemer med å tro at noen gutt noen gang vil bli forelsket i henne (selv om hun selv er forelsket i et hamrende kjør). Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Ny sjarmbombe av en ungdomsbok fra kritikerfavoritten Becky Albertalli.

Molly og tvillingsøsteren Cassie har to mammaer og en sæddonor som far. Cassie liker jenter, og har draget på alle. Molly er fremdeles er ukysset i en alder av 17, overvektig, med null selvtillit, og problemer med å tro at noen gutt noen gang vil bli forelsket i henne (selv om hun selv er forelsket i et hamrende kjør). Hun føler (vet!) at alle andre har mer erfaring enn henne, både når det gjelder kjærestegreier og sex. Og hvis en gutt viser interesse for henne (kanskje til og med flørter!), tør hun ikke å tro at han virkelig mener det.

Når drømmegutten endelig er innen rekkevidde, har hun plutselig fått forvirrende følelser for en annen gutt - den nerdete (og veldig søte på en litt rar måte) Reid.

"Fordelen med ulykkelig kjærlighet" handler om følelser og identitet. Og om kjærlighet - den kompliserte og fine og triste og rare kjærligheten - sånn den oppleves på ordentlig for aller første gang.

«Det er ærlig, det er morsomt, og det gir deg hjertebank. Jeg får lyst til å flytte inn i denne boka!» Stephanie Perkins, New York Times-bestselgende YA-forfatter
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 364
ISBN: 9788248921448
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The upside of unrequited
Alder: Ungdom
Format: 20 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Leserne vil elske denne varme, originale og dønn ærlige romanen.» School Library Journal, Starred Review»

«Eg har lest ein del fantastiske ungdomsbøker i år, men eg trur faktisk ingen av dei slår denne.» Bokbloggen Elisecathrin.com»

« «Skulle ønske at den aldri hadde tatt slutt!» The Horn Book, Starred Review»

«Det er ærlig, det er morsomt, og det gir deg hjertebank. Jeg får lyst til å flytte inn i denne boka!» Stephanie Perkins, New York Times-bestselgende YA-forfatter»