Sprekke-hemmeligheter

; Sandra Steffensen (Illustratør)

Serie: Lines verden 1

Om bestevenner, forelskelser og en hemmelig klubb.

Selv om Line absolutt ikke er forelsket.befinner hun seg mot sin vilje på møtene i Forelsket-klubben - klubben der alle.må.være forelsket. Tre. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Om bestevenner, forelskelser og en hemmelig klubb.

Selv om Line absolutt ikke er forelsket.befinner hun seg mot sin vilje på møtene i Forelsket-klubben - klubben der alle.må.være forelsket. Tre.bestevenninner, en hemmelig klubb og litt for mange nødløgner gjør at problemene tårner seg opp for Line.
Line sier at hun er forelsket i Birk. Men tenk om de andre finner ut hvem - eller hva - Birk.er? Hvorfor er det noen ganger så vanskelig med bestevenninner?
Line er (litt for) handlekraftig, (litt for) kreativ og - skal det vise seg - en.akkurat passe selvstendig jente, som får orden på forviklingene. Til slutt. En varm og humoristisk bok om vennskap.
Vi har lenge lett etter varme, lettleste fortellinger der det er lett for jentene å kjenne seg igjen. Endelig har vi funnet det vi var på jakt etter..Sprekke-hemmeligheter.er den første boken i.Lines Verden..Line er.en ny jentehelt det er morsomt å lese om..Språket er enkelt, kapitlene korte, innholdet handlingsdrevet, og karakterene er tydelige.

Fakta