Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hilo vekker monstrene

E.T. møter Tommy og Tigern i disse elleville og fargesprakende tegneserieromanene for barn i alle aldre. Perfekt for fans av Kaptein Supertruse! D.J. og Gina er to HELT vanlige barn. Men Hilo er ikke det. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
E.T. møter Tommy og Tigern i disse elleville og fargesprakende tegneserieromanene for barn i alle aldre. Perfekt for fans av Kaptein Supertruse! D.J. og Gina er to HELT vanlige barn. Men Hilo er ikke det. ALARM! ALARM! ALARM! Har vår favoritt fra verdensrommet møtt sin overmann? Ikke hvis DJ og Gina har noe de skulle ha sagt. Svære robotmonstre våkner plutselig overalt, og de er FOR STORE og FOR STERKE til at Hilo klarer å overvinne dem alene. Heldigvis trenger han ikke det, for han har Gina og noen helt nye SUPERKREFTER! Det kan være kjempegøy å være superhelt, men det kan også være kjempefarlig. Og jo nærmere Hilo og Gina kommer monstrene, jo nærmere kommer Hilos mørke hemmelighet fra fortiden Vil han egentlig vite hva hemmeligheten er? Vil VI egentlig vite det?! Gå ikke glipp av fjerde bok i denne nye serien med tegneserieromaner: Varm, gjenkjennelig og ustyrtelig morsom! Noen venner er ikke av denne verden!

«Med en følelse av blodig alvor bak en fasade av tøys og slapstick, har den alle de rette elementene en slik serie trenger for å lykkes.»
Serienett.no

«en fantastisk fortelling om vennskap, aksept - og roboter!»
Kirkus reviews

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
194
ISBN
9788241918681
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Hilo waking the monsters
Format
22 x 15 cm
Serie
Hilo 4

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hilo vekker monstrene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
288,- 329,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv