Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Livsfarlig vinter

Verden våkner opp til full vinter – i september. Folk blir redde, og ingen forstår hva som har skjedd. Bortsett fra Markus, Sara og Rulle. Nå må de redde verden! Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager

Marcus er ikke som andre barn. For det første bor han hos den spinnville oppfinner-tanta si, og det kan være ganske krevende. Akkurat nå har værmaskinen hennes slått seg vrang, og er innstilt på fimbulvinter. Det haster med å finne en løsning før alt liv dør ut. Maskinen søker opp ulike dimensjoner. Den blinker stadig grønt, og Markus fortsetter å se ting som ingen andre kan se.

Mumien
Samtidig haster det med å finne en løsning på problemet med Marcus’ pappa. Han er nemlig ingen hvilken som helst pappa, men en vaskekte, ganske ondsinnet mumie som har våknet til live ved hjelp av en gammel bok, ‘De levendes bok’. Heldigvis klarte Marcus ved hjelp av vennene Sara og Rulle å få frosset ham ned – og nå ligger han på et fryselager. Men eieren av fryselageret vet ikke om det, og han kan jo ikke bli der til evig tid. Kanskje kan de bruke dimensjonssøkeren til å finne en annen dimensjon, og sende mumien dit …?

Dessverre havner ‘De levendes bok’ i gale hender, og når Rulle sporløst forsvinner, begynner en intens jakt etter både boka og vennen. 

ANKH er en spennende og morsom serie for gutter og jenter, en serie om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser. Disse bøkene gir skikkelig lesemotivasjon!

Detaljer

Forlag
Pitch forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
254
ISBN
9788293551256
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Livsfarlig vinter
Format
22 x 14 cm
Nr
8139563
Serie
Ankh 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livsfarlig vinter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 
Amuletten
3 for 2

Amuletten

Kazu Kibuishi
Innbundet 
199,- 399,-
 

Udyr

Ingvild Bjerkeland
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv