Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tåkebyen

Markus, Sara og Rulle befinner seg i en annen dimensjon, langt hjemmefra. Kattekongen tar dem med til byen Sanis der de blir kjent med en jente som heter Theia og hennes bestemor, som kan se inn i fremtiden. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager
Markus, Sara og Rulle befinner seg i en annen dimensjon, langt hjemmefra. Kattekongen tar dem med til byen Sanis der de blir kjent med en jente som heter Theia og hennes bestemor, som kan se inn i fremtiden. Hver kveld kommer en farlig tåke sigende gjennom gatene i Sanis. Den svelger alle som ikke er innendørs, og truer med å utrydde alle som bor i byen. Hos Theia finner Markus endelig spor etter moren, men for å finne henne må han løse en rekke gåter. Vennene legger ut på en farefull ferd gjennom Sanis for å bekjempe tåken og for å finne moren til Markus.

ANKH er en spennende og morsom serie for gutter og jenter i alderen 9-12 år. En serie om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser.

Tåkebyen er bok 4 i ANKH-serien.

Medlemsvurdering:
Leser denne serien for 9-åringen. Vi elsker den, begge to! Spennende historie, med artige tvister. Kjekk for både liten og stor. Begge er like spent på hva som skjer videre og selv jeg som voksen synes dette er spennende (og nekter dermed far å lese dem...!). Anbefales virkelig. Akkurat passelig skummelt, litt trist her og der og mye latter og moro. I tillegg er den flott illustrert.

Monica

Detaljer

Forlag
Pitch forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
249
ISBN
9788293551423
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 14 cm
Serie
Ankh 4

Kunders vurdering

M
Monica – 09.03.2021

– Leser denne serien for 9-åringen. Vi elsker den, begge to! Spennende historie, med artige tvister. Kjekk for både liten og stor. Begge er like spent på hva som skjer videre og selv jeg som voksen synes dette er spennende (og nekter dermed far å lese dem...!). Anbefales virkelig. Akkurat passelig skummelt, litt trist her og der og mye latter og moro. I tillegg er den flott illustrert.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tåkebyen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Valget

H.L. Phoenix
Innbundet 
288,- 329,-
 

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv