Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En grusom plan

I denne serien møter vi de tre brødrene Henrik, Aron og Leo og deres nye venninne Myggen. De opplever stadig merkelige ting, og hovedinteressen deres er å løse mysterier i området der de bor. Det kan være både skummelt og litt farlig, men D-GJENGEN er bedre detektiver enn de fleste! Og heldigvis har de også med seg hunden Rambo. Les mer

129,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I denne serien møter vi de tre brødrene Henrik, Aron og Leo og deres nye venninne Myggen. De opplever stadig merkelige ting, og hovedinteressen deres er å løse mysterier i området der de bor. Det kan være både skummelt og litt farlig, men D-GJENGEN er bedre detektiver enn de fleste! Og heldigvis har de også med seg hunden Rambo.

- Hvor lenge må vi vente her ute i skogen, spør Leo. - Jeg fryser. - Jeg også, sier Myggen. - Støvlene mine er fulle av snø. - Sveklinger, fnyser Henrik. Men noen minutter senere hakker de tenner alle fire. - Lurer på hvor lang tid det tar å fryse i hjel, sier Leo og slår floke for å holde varmen. Det er et spørsmål som ingen av de andre har videre lyst til å reflektere over. Plutselig hører de et fryktelig brøl bak seg. - Løp! roper Henrik. D-gjengen er igjen ute på eventyr, men klarer de å løse mysteriet denne gangen?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202750664
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
En hemsk plan
Serie
D-gjengen 3

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En grusom plan:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv