Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sjelesjøen

Døden ligger i kortene for vampyrprinsen Darren Shan ... Sammen med Harkat er han på desperat leting etter Sjelesjøen.

Kommer de seg dit, vil de få svar på viktige spørsmål. Problemet er om de i det hele tatt overlever den farefulle ferden. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Døden ligger i kortene for vampyrprinsen Darren Shan ... Sammen med Harkat er han på desperat leting etter Sjelesjøen.

Kommer de seg dit, vil de få svar på viktige spørsmål. Problemet er om de i det hele tatt overlever den farefulle ferden. For hva venter dem i de dødes grumsete vann?

En ny, skremmende verden åpenbarer seg i bok 10 i Sagaen om Darren Shan. Enda en gang står Darren overfor en dødelig utfordring. Den som fisker får se ...

Mesteren av skrekk for barn fornekter seg ikke. Den som lytter får høre.

Medlemsvurdering:
En ny, skremmende verden åpenbarer seg i bok 10 i Sagaen om Darren Shan. Enda en gang står Darren overfor en dødelig utfordring. Den som fisker får se... I denne boken legger Darren og Harkat ut på en spennende reise for å finne sannheten om Harkats tidligere liv. Sammen med Harkat er han på desperat leting etter Sjelesjøen. Kommer de seg dit, vil de få svar på viktige spørsmål. På veien lurer mange farer. Boken er både spennende, skremmende og kan til tider vaære ganske morsom. Som fan av alle Darren Shan sine bøker, er dette en bok jeg sterkt anbefaler. Jeg gir boken terningkast 6.

orlando bloom suuger

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202808983
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The lake of souls
Serie
Sagaen om Darren Shan 10

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

o
orlando bloom suuger – 06.01.2007

– En ny, skremmende verden åpenbarer seg i bok 10 i Sagaen om Darren Shan. Enda en gang står Darren overfor en dødelig utfordring. Den som fisker får se... I denne boken legger Darren og Harkat ut på en spennende reise for å finne sannheten om Harkats tidligere liv. Sammen med Harkat er han på desperat leting etter Sjelesjøen. Kommer de seg dit, vil de få svar på viktige spørsmål. På veien lurer mange farer. Boken er både spennende, skremmende og kan til tider vaære ganske morsom. Som fan av alle Darren Shan sine bøker, er dette en bok jeg sterkt anbefaler. Jeg gir boken terningkast 6.

R
Raffalill – 17.12.2005

– Sjelesjøen er bok nummer 10 i Sagaen om Darren Shan. Jeg synes at det er en veldig bra bok, slik som alle de andre bøkene i serien. Det er massevis av spenning og ting som skjer. Darren Shan og hans trofaste venn Harkat Mold møter mange utfordringer og kommer over nye åpenbaringer om både fortid og fremtid. Du bør få med deg denne boken, den har ganske stor betydning for hva som skjer videre i serien. Språket er helt ok, spenningskurven er meget bra og det er rett og slett en veldig bra bok. Jeg anbefaler den til alle mellom 10-17 år, høyere også for den saks skyld, det kommer helt ann på smaken din når det gjelder bøker. Av meg får Sjelesøen en 5, forfatteren kunne lett ha strukket seg til en sekser, men jeg er veldig tilfredstilt.

m
mivern@jippi darrensuper – 12.10.2005

– ENDELIG er bok 10, sjelesjøen,her på norsk! Dette har jeg ventet lenge på. Darren Shan sereien er GENIAL! Nå har Darren gjort det. Herr Crepsley er død, og vampanlorden Steve Leopard lever. Tomystiske og skumle herr M.Order tilbyr og sende dem jegere mindre. Darren Shan er sinna på seg selv, hvorfor lot han herr Crepsley dø? Nå er det også på tide for småmannen Harkat å finne ut hvem han er. Den til Sjelesjøen der Harkat kan finne sjelen sin. Darren og Harkat vil selfølgelig dra. Men reisen blir ikke lett. De må kjempe mot store farer. Sansynligheten er stor for at de dør på veien. Og hvis de kommer fremm har de en vanskelig vei tilbake. Dette hindrer ikke Darren og Harkat, som legger ut på den lange og livsfarlige reisen til et helt ukjent sted.
Darren Shan skriver veldig bra. HAn får deg til å "sluke" boken. Serien hans om halvvampyren Darren Shan er sinnsykt bra. Nå overdriver jeg ikke! Den er en bestselger og ettertraktet over hele verden. Anbefales, anbefales anbefales! Men en ting er VIKTIG: Les bøkene i REKKEFØLGE! Ellers mister du all handligen.Passer for alderen 12-15 år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjelesjøen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv