Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dua må gå på skolen!

Hvorfor må Dua gå på skolen? Han vet jo alt allerede! Og hva om han ikke liker skolen? Hva om læreren ikke liker ham!? Hva om han lærer FOR MYE!?!

«Jeg er 1. klasse-lærer og i dag kom boka Dua MÅ gå på skolen! Har lest den for barna, og de ELSKET den! Denne kommer jeg til å lese hvert eneste år på første skoledag for å skape glede og trygghet i klassen. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Hvorfor må Dua gå på skolen? Han vet jo alt allerede! Og hva om han ikke liker skolen? Hva om læreren ikke liker ham!? Hva om han lærer FOR MYE!?!

«Jeg er 1. klasse-lærer og i dag kom boka Dua MÅ gå på skolen! Har lest den for barna, og de ELSKET den! Denne kommer jeg til å lese hvert eneste år på første skoledag for å skape glede og trygghet i klassen.» . John Smith

«Dua har vunnet hjertene våre siden han første gang fløy inn på barnebokscenen og ville kjøre verdens største buss! Siden den gang har bokserien, til bestselgende og multi-prisvinnende forfatterillustratør Mo Willems, vært uimotståelig både for barn og voksne.» . Booklist, om DUA MÅ GÅ PÅ SKOLEN!

MO WILLEMS er mannen bak DUA og ELEFANT & GISSE-bøkene. Han er amerikaner og i Amerika er bøkene så populære at alle vil lese dem. De har havnet på bestselgerlista, vunnet en haug med priser, blitt musikal og er utgitt på 22 forskjellige språk!

Detaljer

Forlag
Figenschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
35
ISBN
9788284310053
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The pigeon has to go to school!
Format
23 x 23 cm
Serie
Dua

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dua må gå på skolen!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv