Ekstra stilige saker (eh)

; Liz Pichon (Illustratør) ; Kirsti Vogt (Oversetter)

Serie: Tom Gates 6

Det er kjempekaldt ute, og Tom venter bare på at det skal begynne å snø så han kan ha snøballkrig med Derek. Som vanlig blir ingen ting som Tom hadde planlagt … Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Vinter og snø

Det er kjempekaldt ute, og Tom venter bare på at det skal begynne å snø så han kan ha snøballkrig med Derek. Som vanlig blir ingen ting som Tom hadde planlagt …

Snøen kommer, akkurat som Tom ønsket seg. MEN den kommer i enorme mengder, langt mer enn Tom har regnet med! Det kommer faktisk så mye snø at skolen må stenge – og dermed må Tom tilbringe dagene inne, hjemme, sammen med resten av familien. Man trenger jo ikke være noe geni for å skjønne at det blir en prøvelse – ikke bare for Tom … Han må blant annet delta i planleggingen av besteforeldrenes gullbryllupsdag.

Stjerneelev
Tom skulle så veldig gjerne hatt en sånn Stjerneelev-nål som den Marcus Meldrew har. Marcus leverer alltid leksene i tide, og er flink i timene. Tom skjønner at han må skjerpe seg. Ikke bare må han levere leksene i tide, men de bør helst ikke være krøllete heller. Men det kan kanskje la seg gjøre …?

Lettlest humor
Tom Gates-bøkene passer utmerket for ferske lesere. De er morsomme og det er lite tekst på hver side. Dermed har man plutselig lest 80 eller 100 sider – og mestringsfølelsen er overveldende!

Fakta