Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Siste stikk

Hold deg fast og spenn sikkerhetsbeltene: Pinglen Greg er tilbake! Dette er tredje bok i humorserien En pingles dagbok, eller Wimpy Kid-bøkene - de mest populære barnebøkene i verdens siden Harry Potter! Det er bare å innse det: Greg Heffley er en pingle. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hold deg fast og spenn sikkerhetsbeltene: Pinglen Greg er tilbake! Dette er tredje bok i humorserien En pingles dagbok, eller Wimpy Kid-bøkene - de mest populære barnebøkene i verdens siden Harry Potter! Det er bare å innse det: Greg Heffley er en pingle. Og fornøyd med det. Det gjelder bare å få faren til å skjønne det også! Faren er nemlig overbevist om at det er mulig å gjøre et skikkelig mannfolk av Greg. Derfor kommer han stadig med forslag om diverse maskuline aktiviteter som skal få skikk på avkommet. Greg er selvfølgelig helt uanfektet av alt dette. Det vil si - helt til han skjønner at faren har planer om å melde ham på en slags militærskole. Kanskje på tide å ... gjøre noe?

Medlemsvurdering:
Siste stikk, fra en pingles dagbok kjøpte jeg jeg mitt barnebarn på 7 år. Han ble superbegeistret. Den var fin både til lese selv og til å bli lest for.

Åse Rellsve

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242144331
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
The last straw
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 3

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

N
Nina – 07.04.2016

– Artig historie for 11 åringen

Å
Åse Rellsve – 05.04.2016

– Siste stikk, fra en pingles dagbok kjøpte jeg jeg mitt barnebarn på 7 år. Han ble superbegeistret. Den var fin både til lese selv og til å bli lest for.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Siste stikk:

Se flere

Logg inn

Handlekurv