Skolestart og følelsene mine

; Maurèen Poignonec (Illustratør) ; Kristian Baardsen (Oversetter)

Skolestart kan vekke mange og store følelelser i en liten person! Barneboken Skolestart og følelsene mine tar barna med gjennom gjenkjennelige situasjoner, forklarer følelsene som gjerne oppstår og gir oppmuntring og konkrete tips til hvordan de kan takle dem. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Skolestart kan vekke mange og store følelelser i en liten person! Barneboken Skolestart og følelsene mine tar barna med gjennom gjenkjennelige situasjoner, forklarer følelsene som gjerne oppstår og gir oppmuntring og konkrete tips til hvordan de kan takle dem. Med morsomme klaffer og vakre illustrasjoner skaper Skolestart og følelsene mine en hyggelig lesestund for liten og stor.

I dag er en stor dag for Nora. Hun skal begynne på skolen. Men for små folk er gjerne store dager full av STORE følelser. I løpet av skoledagen skal Nora gå gjennom nesten alle følelsene som finnes: spenning, nervøsitet, glede, redsel, tristhet, bekymring, irritasjon, lengsel - og lykke. For å begynne på skolen kan være kjempefint, særlig hvis man vet hva man går til!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fontini
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 40
ISBN: 9788283731729
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Le livre de mes émotions: À l'école
Alder: Barn 6-9
Format: 30 x 25 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger