Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stompa på fotojakt

Kan en enkel utflukt med kameraklubben resultere i at brannvesenet i Stakavik må rykke ut? Selvsagt kan den det. Stompa er jo med! Kameraklubben på Langåsen Pensjonatskole drar på tur til Stakavik for å fotografere Stompa vil gjerne ta naturbilder, og han mener det er viktig å komme i nærkontakt med det han skal fotografere. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kan en enkel utflukt med kameraklubben resultere i at brannvesenet i Stakavik må rykke ut? Selvsagt kan den det. Stompa er jo med! Kameraklubben på Langåsen Pensjonatskole drar på tur til Stakavik for å fotografere Stompa vil gjerne ta naturbilder, og han mener det er viktig å komme i nærkontakt med det han skal fotografere. Rom 304s ulykkesfulg sørger for å foreta endet blir en én-veis øreflipper gjennom gjerdlesprinklene - såpass må man kunne yte for å få tatt de beste bildene av et ekorn. Skulle du ha sett - plutselig sitter Stompa bom fast. Bodø forsøker å frigjøre sin venn i nøden, men dessverre til ingen nytte. Lektor Tørrdal vet som vanlig råd: Han ringer brannvesenet!

Stompa heter egentlig Stein Oskar Magell Paus Andersen og begynner på Langåsen pensjonatskole i Stakavik, der han deler rom med Bodø, Bergen, Nøtterø og Sørlandet. Bokserien om Stompa kom første gang ut på norsk på 1950- og -60-tallet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202803933
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Thanks to Jennings
Serie
Stompa-serien 8

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stompa på fotojakt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv