Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tom Gates er helt konge (av og til)

Femte lydbok i serien om rampegutten Tom Gates! Lærerens hodepine, ivrig tegner og evig spilloppmaker: Tom Gates har tatt barn over hele verden med storm. Jeg gleder meg VILT til leirskole (håper bare jeg finner påmeldingsskjemaet). Les mer

129,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Femte lydbok i serien om rampegutten Tom Gates! Lærerens hodepine, ivrig tegner og evig spilloppmaker: Tom Gates har tatt barn over hele verden med storm. Jeg gleder meg VILT til leirskole (håper bare jeg finner påmeldingsskjemaet). Delia vil også at jeg skal dra. Det er MASSE geniale ting å gjøre der: Bygge FLÅTER, Spise DIGG, Se på noen utrolig RARE DYR.

Medlemsvurdering:
Anbefaler virkelig disse bøkene både som høytlesing og som egenlesing for barn/ungdom! Morsomme, underholdende og fengene for vår gutt på 11 år som endelig har fått lyst til å lese bøker (I likhet med Pingles dagbok-bøkene og Gutta i trehuset)!

Iren Lian Vestskogen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242163035
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Tom Gates is absolutely fantastic (at some things)
Serie
Tom Gates 5

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Marianne Sivertsen – 09.08.2016

– Disse bøkene synes jeg er tull og tøys. De er lettleste -greit nok men er skrevet i et muntlig språk som ikke fremmer godt språk i det hele tatt. Litteratur bør gi barna innsikt i de mulighetene skriftspråket vårt har til å lage vakre bilder og historier. Denne typen språk for barna nok av gjennom tv! Bøker bør tilby noe annet. Man undervurderer barna dersom man ikke tror at godt språk og gode historier fenger. Jeg har selv vært med i bokklubben gjennom hele min barndom og er ikke fornøyd med en del av bøkene som presenteres her i dag. Jeg hadde rett og slett forventet bedre kvalitet.

J
Jannike (mor til gutter 7 og 12 år) – 08.08.2016

– Disse bøkene falt ikke i smak, verken hos 12 åringen, 7 åringen eller mor.

I
Iren Lian Vestskogen – 08.08.2016

– Anbefaler virkelig disse bøkene både som høytlesing og som egenlesing for barn/ungdom! Morsomme, underholdende og fengene for vår gutt på 11 år som endelig har fått lyst til å lese bøker (I likhet med Pingles dagbok-bøkene og Gutta i trehuset)!

B
Bård-Inge Heggholmen – 08.08.2016

– Min datter på 10 år elsker Tom Gates bøkene. Hun spør stadig om når den neste boken i serien skal komme ut.

A
Anne – 08.08.2016

– Boken fanget ikke interessen til min 7 åring. Bom kjøp.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tom Gates er helt konge (av og til):

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv