Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Verdens verste leirskole

Ruben og Kent gleder seg noe helt vanvittig til å dra på leirskole! Bussen som henter dem på skolen, lover godt – helt til den stopper. Midt i skauen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag

Leirskolen du IKKE vil på!

Ruben og Kent gleder seg noe helt vanvittig til å dra på leirskole! Bussen som henter dem på skolen, lover godt – helt til den stopper. Midt i skauen.

Det demrer for Kent og Ruben og resten av klassen av rektor har spilt dem et skikkelig grusomt puss. Det blir ikke snakk om noen hotelltilværelse, eller strender, eller mobil eller internett – og heller ikke noen flere klasser med noen nye, interessante folk. Det blir en hel uke i selskap av bare mygg, flått – og rektor. Rektor husker med glede den såkalte «helvetes-uka» fra befalskolen og synes det er på høy tid at dagens bortskjemte 11-åringer får oppleve akkurat hvor sulten og trøtt man kan bli etter tre dager uten mat og sovepose. Flaks for resten av klassen at Ruben og Kent som vanlig har en VANNTETT overlevelsesplan! 

Den første boka om Kent og Ruben, ‘Verdens verste rektor’, ble en stor suksess, deretter har vi fått lese om hvordan man blir verdens verste venn, drar på verdens verste ferie og feirer verdens verste jul og bursdag. Serien har fått en fast fanskare som får spille inn på både tittel, tema og omslag på sosiale medier. 

Tekst og bilder i tett samspill, kombinert med masse humor og et liv som sjelden går helt på skinner, gjør Verdens verste-bøkene til en underholdende, lettlest og LOL leseopplevelse for både barn og voksne.

 

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
96
ISBN
9788205521544
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Verdens verste leirskole
Format
21 x 14 cm
Nr
8146551
Serie
Verdens verste

Utdrag (pdf)

 

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdens verste leirskole:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv