Flammetenner - Tor Erling Naas

Flammetenner

; Sigbjørn Lilleeng (Illustratør)

Serie: Apefjes 3

«Lilleeng har endret Miros utseende litt og gjort ham mindre barnslig. Nå er han en hengslete tenåring, og det passer fint siden den første forelskelsen får utfolde seg i dette bindet. Tegneserien er også mer preget av blyantstreker, det gir et «skittenrealistisk» inntrykk som i mine øyne kler historien svært godt. [...] fortellingen om «Apefjes » [fenger] fortsatt, og jeg er spent på slutten.»

, Dagbladet
Martin har bare én ting i hodet. Han må finne mora. Politiet tror at hun har gjemt seg for myndighetene, men Martin vet bedre. Selv om ulvemannen er uskadeliggjort, lurer den skumle Karkov i skyggene. Men ingenting er som Martin tror, og snart forstår han at han må ordne opp alene. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Martin har bare én ting i hodet. Han må finne mora. Politiet tror at hun har gjemt seg for myndighetene, men Martin vet bedre. Selv om ulvemannen er uskadeliggjort, lurer den skumle Karkov i skyggene. Men ingenting er som Martin tror, og snart forstår han at han må ordne opp alene.

Apefjes er en hybrid mellom tegneserie og roman. Den foregår i Oslo, nesten som vi kjenner den. Dette er tredje del av den kritikerroste og populære serien.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 300
ISBN: 9788202426217
Utgave: 1. utg.
Alder: Ungdom
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger