Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kong Salomos miner

roman

Det går et sagn om at det skal ligge en fantastisk skatt gjemt i kong Salomos miner, dypt inne i Afrikas villmark. Men det skal hvile en forbannelse over stedet. Mange har likevel trosset faren og søkt lykken, men ennå er ingen vendt levende tilbake, blant dem en ung engelsk eventyrer. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det går et sagn om at det skal ligge en fantastisk skatt gjemt i kong Salomos miner, dypt inne i Afrikas villmark. Men det skal hvile en forbannelse over stedet. Mange har likevel trosset faren og søkt lykken, men ennå er ingen vendt levende tilbake, blant dem en ung engelsk eventyrer. Aristokraten Henry Curtis, den forfengelige Kaptein Good og veiviseren Umbopa legger ut på en redningsekspedisjon, ledet av elefantjegeren Allan Quatermain. Det skal vise seg å bli en farefull ferd inn i en verden full av grusomme handlinger, nådeløs natur og ikke minst dødbringende magi.

Allan Quatermains eventyrlige opplevelser har inspirert mange forfattere, deriblant J.R.R. Tolkien, C.S. Lewis og Joseph Conrad. Elefantjegeren er dessuten modell for ingen ringere enn Indiana Jones!

Dette er den første komplette norske utgaven av Kong Salomos miner.

Detaljer

Forlag
Transit
Språk
Bokmål
ISBN
9788275963190
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Kong Salomos miner

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kong Salomos miner:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv