BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Protektorene

For å få opp dørene til paradis og flykte fra den dimensjonen de er fanget i, skal fem barn sette en stopper for Limbuskrigen ... ALENE.

Det er økende fare for en ny Limbuskrig, som på lang sikt vil få mye større konsekvenser enn først antatt. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
For å få opp dørene til paradis og flykte fra den dimensjonen de er fanget i, skal fem barn sette en stopper for Limbuskrigen ... ALENE.

Det er økende fare for en ny Limbuskrig, som på lang sikt vil få mye større konsekvenser enn først antatt. Midt i dette har de fem Storstadbarna fått det nesten umulige oppdraget å bringe fred mellom de første og de siste familiene, som har vært rivaler i flere hundre år! I løpet av denne fjerde delen kommer de til å møte følgende motstandere, og de er både sterkere og skumlere enn før: protektorene, levende statuer som klarer å finne sine siktemål uansett hvor de er. Speilbarnet, et skremmende og spøkelsesaktig vesen som bare er synlig i speilbilder. Serafene, en ny elitegruppe fra de første familiene som består av superdisiplinerte kamikazer. De sotete, som er formløse monstre som plutselig dukker opp fra under bakken og angriper. Våre fem helter må gradvis lære seg å håndtere de nye kreftene sine og søke etter mer informasjon rundt englenatten, natten de døde, og som de husker veldig lite av. Dette søket vil påvirke utfallet av Limbusriket, og kanskje, hvem vet, vil det føre til at de etterlengtede dørene til paradis åpnes opp ... og gir de fem Storstadbana muligheten til å forlate denne femte dimensjonen og en halv der sjelen deres er fanget!

Detaljer

Forlag
QlturRebus
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
52
ISBN
9788293569206
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Les protecteurs
Format
27 x 20 cm
Serie
Alene 14

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Protektorene:

Oppslukt
179,-

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ugress
Ny!

Ugress

Kŭm-suk Gendry-Kim
Paperback 
369,-
 

Skare

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
262,- 299,-
 

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
218,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv