Minja er tilbake!
Minja er tilbake!

Blodskraft

Serie: Minjabøkene 2

I Blodskraft har Minja slått seg til ro med sine huldrerøtter. Men hun er bekymret for bestevennen Josef. Hvorfor er han så rar? Råbra fantasy med røtter i norsk virkelighet! Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Minja er tilbake!

I Blodskraft har Minja slått seg til ro med sine huldrerøtter. Men hun er bekymret for bestevennen Josef. Hvorfor er han så rar? Råbra fantasy med røtter i norsk virkelighet!

Minja er kvart hulder. Dette gir henne krefter ingen andre har. Dypt inni henne finnes en kobling direkte til underjorden, og det kjennes både forlokkende og farlig, og krever at hun har kontroll.

Eksotiske forbindelser
Josef er bestekompisen til Minja. Han pleier alltid å være i godt humør, klar for å sitte på taket å skravle om alt mulig. Josef er opprinnelig fra persisk, fra Iran. Det er ikke spesielt uvanlig på Romsås – men i løpet av de siste månedene har han forandret seg. Hva er det som gjør at bestevennen hennes plutselig ikke er til å kjenne igjen?

Hemmeligheter
Minja trodde hun var den eneste med hemmeligheter, men når Josef og slekta hans trer fram fra skyggene med sine egne fremmede historier, blir Minja usikker på hvem han egentlig er. Og når Josef plutselig snur ryggen til Minja, kastes hun ut i et mørke hun ikke klarer å kontrollere. Denne gangen er mørket hun støter på dypere, større og farligere enn noensinne.

‘Blodskraft’ tar historien videre fra ‘Kaoshjerte’. Boka handler om tillit og kampen for å beholde et vennskap, om å oppdage nye hemmeligheter i egen fortid og plante seg selv midt i verden som et digert tre.

 

Fakta