Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barnas store eventyrbok

Boken inneholder blant annet eventyrene Snehvit, Askeladden, Den stygge andungen, Rødhette, Tornerose og Tyrihans. Noen av eventyrene har originalillustrasjonene, mens noen har fått nye. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Boken inneholder blant annet eventyrene Snehvit, Askeladden, Den stygge andungen, Rødhette, Tornerose og Tyrihans. Noen av eventyrene har originalillustrasjonene, mens noen har fått nye.

Medlemsvurdering:
Barnas store eventyrbok er en samling med de kjente og kjære eventyrene vi kjenner til, fra Hans og Grethe til Lille Rødhette. Til sammen har 30 eventyr fått plass. Til og med et indisk, et ghanesisk og et afro-amerikansk eventyr er tatt med, noe som var en hyggelig overraskelse og kontrast til de eventyrene de fleste har hørt tidligere. Her skulle det være noe for enhver smak. Flere av eventyrene har fått nye illustrasjoner, samtidig som de gamle klassikerne fra bl.a. Theodor Kittelsen fortsatt er med. En fin blanding av gammelt og nytt, svart-hvitt og farger. De fleste kjenner til mange av eventyrene man finner her, og det er en utrolig fin kulturskatt. Jeg leser gjerne eventyr og vender stadig tilbake til dem, år etter år, selv om enkelte er så velkjente at det nesten er sånn at jeg kan dem på rams - baklengs! Men det er noe trygt og godt ved dem, en god moral og lykkelig slutt, et nostalgisk glimt tilbake til barndommen. Alltid aktuelle, lesbare og underholdende. Denne samlingen vil være en fin bursdags- eller dåpsgave, og er en bok som både små og store kan ha glede av i årene fremover.

tonemor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
262
ISBN
9788272014598
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
25 x 18 cm
Serie
Barnas store

Kunders vurdering

t
tonemor – 22.04.2009

– Barnas store eventyrbok er en samling med de kjente og kjære eventyrene vi kjenner til, fra Hans og Grethe til Lille Rødhette. Til sammen har 30 eventyr fått plass. Til og med et indisk, et ghanesisk og et afro-amerikansk eventyr er tatt med, noe som var en hyggelig overraskelse og kontrast til de eventyrene de fleste har hørt tidligere. Her skulle det være noe for enhver smak. Flere av eventyrene har fått nye illustrasjoner, samtidig som de gamle klassikerne fra bl.a. Theodor Kittelsen fortsatt er med. En fin blanding av gammelt og nytt, svart-hvitt og farger. De fleste kjenner til mange av eventyrene man finner her, og det er en utrolig fin kulturskatt. Jeg leser gjerne eventyr og vender stadig tilbake til dem, år etter år, selv om enkelte er så velkjente at det nesten er sånn at jeg kan dem på rams - baklengs! Men det er noe trygt og godt ved dem, en god moral og lykkelig slutt, et nostalgisk glimt tilbake til barndommen. Alltid aktuelle, lesbare og underholdende. Denne samlingen vil være en fin bursdags- eller dåpsgave, og er en bok som både små og store kan ha glede av i årene fremover.

c
crazy – 10.09.2006

– Dette er en stor eventyrbok med mange kjente eventyr. En del av eventyrene har orginalillustrasjonene, mens en del har fått nye. I denne boken møter du blandt annet Tornerose; prinsessen som sov i hundre år, Den stygge andungen, Askeladden, Snehvit, Tyrihans og mange fler. Dette er en god eventyrbok. Her er det noe for en hver smak. Denne passer for både gutter og jenter fra ca seks år og oppover. Barn flest kjenner igjen mange av eventyrene og det samme gjør foreldrene. Denne boken kan skape mang en hyggestund, hjemme og eller i barnehage eller skole. En super bok til en ganske grei penge.

M
Morro for hele familien! – 29.10.2005

– En slik bok burde finnes i alle norske hjem, det er i alle fall min mening. Eventyr kan ingen av oss få nok av, men jeg kan gjerne stå over illustrasjonene. I alle fall de nye, men det er nå eventyrene som teller mest. Mange klassikere her, som blant annet Brødrene Grimms "Rødhette & Ulven", som er en av mine favoritter selv nå i voksen alder. Det er litt mer bestialsk enn de andre eventyrene, sjøl om bestialitet går igjen i mange av dem. Men det har en liten snert, som jeg husker jeg verdsatte stort som barn.
Det er samtidig et så flott eventyr, slik du finner mange av i denne samlingen av all verdens eventyr. I Norge har vi en stolt eventyrtradisjon, som jeg tror er viktig å holde i hevd. Samt det er noe av det beste du finner, når man skal gi seg ut i den magiske og mystiske verden av overtro og fantasi. Morro for hele familien!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnas store eventyrbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rovhjerte
99,-

Rovhjerte

Ulrika Rolfsdotter
Paperback 
99,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv