Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Brødrene Grimms beste eventyr

Inneholder: Askepott, Katten med støvlene, Tommeliten, Ulven og de sju geitekillingene, Bymusikantene fra Bremen, Tornerose, Hans og Grete, Rødhette, Snehvit og Bord-dekk-deg, og Fiskeren og hans kone. Les mer

99,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Inneholder: Askepott, Katten med støvlene, Tommeliten, Ulven og de sju geitekillingene, Bymusikantene fra Bremen, Tornerose, Hans og Grete, Rødhette, Snehvit og Bord-dekk-deg, og Fiskeren og hans kone.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242129659
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

C
C. – 24.10.2006

– Disse eventyrene er sikkert grei nok for litt eldre barn. Jeg prøvde dem på min sønn, og selvom han liker lydbøker, var dette ingen suksess. Eventyrene som er valgt ut er rett og slett for lange og med for lite handling til at det ble gripende. Mangel på lydeffekter bidro nok til dette, hadde det vært noen sanger ol kunne det vært mer spennende. Likevel, oppleserene gjør en god jobb og jeg tenker å prøve eventyrene igjen om noen år. Særig er det morsomt at de blander kjente eventyr som Tornerose med mindre kjente som Bord-dekk-deg. Prøv selv, og se om ditt barn er modent nok. Sikkert bedre for dem nærmere 12 enn 6!

c
crazy – 25.09.2006

– Dette er en lydbok med eventyr brødrene Grimm har samlet inn rundt om i Tyskland. Her får du blandt annet høre eventyr som Katten med støvlene, Ulven og de sju geiteskillingene, Bord - dekk - deg, Hans og grete med fler. Dette er gode gamle eventyr som mange har hørt før. Her får du noe for enhver smak, alt fra prinsesser til hekser og gatemusikanter. Her får du spenning og morro. Dette er en lydbok jeg tror de fleste barn vil kose seg med, og det er en fin avveksling fra alltid å lese eventyr for barna. Her kan både foreldre og barn lene seg tilbake og lytte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Brødrene Grimms beste eventyr:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv