Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den store eventyrboka

En overdådig samling av alle de mest kjente eventyrene - av Asbjørnsen og Moe, brødrene Grimm, fra "Tusen og én natt" og mange flere. Her er også spennende skatter fra mer ukjente kulturer. Langt på vei er gamle, tradisjonsrike illustrasjoner beholdt. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
En overdådig samling av alle de mest kjente eventyrene - av Asbjørnsen og Moe, brødrene Grimm, fra "Tusen og én natt" og mange flere. Her er også spennende skatter fra mer ukjente kulturer. Langt på vei er gamle, tradisjonsrike illustrasjoner beholdt.

Medlemsvurdering:
Denne boka fikk jeg i bursdagsgave da jeg var ganske lita. Hver kveld leste mine foreldre denne boka på skift. Det var utrolig hyggelig. Jeg husker tilbake på den tiden med gode minner. Jeg er i dag glad i både å lese og skrive selv og jeg tror helt klart at det har en sammenheng med at jeg helt fra jeg var liten har vært vant til å være i kontakt med bøker. Så dette er en liten oppfordring til alle som har barn. Les bøker for ungene dine og les gjerne bøker med litt kvalitet som disse eventyrene. Det er en investering i fremtiden.

ubo

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
310
ISBN
9788203249709
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
26 x 20 cm
Nr
2638975
Serie
De store hvite

Kunders vurdering

C
Crazy – 02.01.2008

– Dette er en bra eventyrbok for barn. Her er det samlet mange av de mest kjente folkeeventyrene, men det er også noen nyere innslag. Du får blant annet historien om Pannekaka, du kan lese om Askeladden og du får eventyret om de tre bukkene Bruse som skulle til seters og gjøre seg fete. Alle historiene er fint illustrert, noen av de gamle eventyrene med originalillustrasjonene. Dette er en koselig bok med mye sjel og tradisjon. En bok jeg vil anbefale til alle som har små og mellomstore barn. Dette er en bok som kan tas fram om og om igjen!

c
chesire – 02.12.2006

– "Den store eventyr boka" er en bok jeg selv hadde når jeg var liten, og den stod høyt i kurs hos meg! Dette er den perfekte presangen til barnet, eller småbarnsfamilien som har det meste. Boka inneholder alle de klassiske eventyrene som vi alle er så glad i. Her finner du Asbjørnsen og Moe, brødrene Grimm, og eventyr fra "Tusen og en natt" og mange flere kjære minner. I tillegg er illustrasjonene kjempefine. Boken passer for barn i alle aldre, og er en bok du gjerne vil ta vare på og lese til dine fremtidige barn og barnebarn. En skikkelig "kosebok" som får fram både latter og kanskje en liten tåre, og som alle andre gode barnebøker er denne selvsagt stappet med god sunn moral. Anbefales på det aller varmeste!

u
ubo – 14.11.2006

– Denne boka fikk jeg i bursdagsgave da jeg var ganske lita. Hver kveld leste mine foreldre denne boka på skift. Det var utrolig hyggelig. Jeg husker tilbake på den tiden med gode minner. Jeg er i dag glad i både å lese og skrive selv og jeg tror helt klart at det har en sammenheng med at jeg helt fra jeg var liten har vært vant til å være i kontakt med bøker. Så dette er en liten oppfordring til alle som har barn. Les bøker for ungene dine og les gjerne bøker med litt kvalitet som disse eventyrene. Det er en investering i fremtiden.

I
IOF – 24.04.2006

– Denne flotte eventyrboka anbefales på det sterkeste! Den inneholder alle de klassiske eventyrene, av Asbjørnsen og Moe, brødrene Grimm, og fra "Tusen og en natt" og mange flere. I tilegg er det flotte illustrasjoner av Nordberg. Boken gjenskaper gode minner fra barndommen. Og ved å lese denne boken til noen du er glad i, gir du denne fine eventyr arven videre til neste generasjon. Boken kan leses for eller av barn i alle aldre, fra 0 til 12 ca. Det som også gjør akkaurat denne boken god er at historiene har god moral, og de er spennende. De bringer frem latteren, og leselysten hos store som hos små.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store eventyrboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv