Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Eventyr

Denne boken inneholder 49 av H.C. Andersens eventyr, bl.a.: Prinsessen på erten, Den stygge andungen, Keiserens nye klær og Den lille piken med svovelstikkene. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken inneholder 49 av H.C. Andersens eventyr, bl.a.: Prinsessen på erten, Den stygge andungen, Keiserens nye klær og Den lille piken med svovelstikkene.

Medlemsvurdering:
Denne boken er en super gave til barn i eventyralderen. Min datter fikk den til sin fireårsdag og jeg satte meg med med hele selskapet og leste eventyret om prinsessen på erten, snakk om lydhør forsammling! Man kunne høre en knappenål falle mens jeg lese, det var jo sååå spennende! Boken inneholder alle de viktigste eventyrene fra H.C. Andersen, og barn vil elske å bli lest for fra denne boken. Boken har et lite bilde til hvert eventyr, men det er ikke noe som barn vil ønske å se så mye på, dette er en høytlesningsbok. En flott bok som alle foreldre med små prinser og prinsesser burde ha i huset!

Ragnhild

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
523
ISBN
9788248903178
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

R
Ragnhild – 10.11.2009

– Denne boken er en super gave til barn i eventyralderen. Min datter fikk den til sin fireårsdag og jeg satte meg med med hele selskapet og leste eventyret om prinsessen på erten, snakk om lydhør forsammling! Man kunne høre en knappenål falle mens jeg lese, det var jo sååå spennende! Boken inneholder alle de viktigste eventyrene fra H.C. Andersen, og barn vil elske å bli lest for fra denne boken. Boken har et lite bilde til hvert eventyr, men det er ikke noe som barn vil ønske å se så mye på, dette er en høytlesningsbok. En flott bok som alle foreldre med små prinser og prinsesser burde ha i huset!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eventyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv