Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det siste mennesket

En robot som aldri har stilt spørsmål ved reglene, et menneske som ikke burde eksistere, en reise som kommer til å forandre alt.

I en ikke så altfor fjern fremtid har robotene utryddet menneskene, og den tolv år gamle roboten XR_935 synes det er helt greit. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En robot som aldri har stilt spørsmål ved reglene, et menneske som ikke burde eksistere, en reise som kommer til å forandre alt.

I en ikke så altfor fjern fremtid har robotene utryddet menneskene, og den tolv år gamle roboten XR_935 synes det er helt greit. Uten menneskene er det ingen kriger, ingen forurensning, ingen kriminalitet. Hvert medlem av samfunnet har et formål, og alt går glatt og effektivt. Helt til den dagen XR oppdager noe umulig: Menneskejenta Emma. Hele livet har XR blitt fortalt at mennesker er onde og at verden er et bedre sted uten dem. Men Emma virker ikke ond - hun virker redd. Og hun trenger hjelp.

Det siste mennesket er en humoristisk, spennende og gripende historie om vennskap, teknologi og om å utfordre det bestående uansett hvilke konsekvenser det får. Den handler ikke bare om hva det vil si å være en robot - den handler om hva det vil si å være en venn.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248925705
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The last human

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det siste mennesket:

Se flere

Logg inn

Handlekurv