Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjørmedrømmer

Populær forfatter med sin første roman for ungdom - vennskap, forelskelse og sannheter som står for fall Dette er historien om jenta med et blått og et grønt øye, men som ellers ikke har noe spesielt eller spennende ved seg. Les mer

279,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Populær forfatter med sin første roman for ungdom - vennskap, forelskelse og sannheter som står for fall Dette er historien om jenta med et blått og et grønt øye, men som ellers ikke har noe spesielt eller spennende ved seg. Eller har hun det? Veronica (15) er på sommerferie i den svenske skjærgården sammen med faren sin. Så treffer hun Ebba; jenta med blodigleblikk, varm pust og en trillende latter som gjør at du vil gi henne alt du har.Og så er det gutten med det fineste navnet i verden, med søkket i underleppa og gitarkasse på ryggen. Men han er forbeholdt Ebba, er han ikke? Dette er den søvnløse sommeren med drømmer som farer gjennom natta, hektiske historier som glipper unna med en gang du forsøker å huske dem.Det er også sommeren da ingen sannheter for stå i fred, og Veronica lurer på om det er sånn at man bare kan bestemme seg for å bli en annen? Heidi Linde har skrevet en roman som treffer leseren både i hjertet og magen. En bok til å bli glad og sint og flau og lattermild av. Og til å kjenne seg veldig, veldig godt igjen i!

Beskrivelse:

Veronica er 15 år og på ferie sammen med faren sin i den svenske skjærgården. Her treffer hun Ebba, ei jente som er av den typen alle vil være venner med. Ebba og Veronica blir interessert i den samme gutten, men Ebba er den dominerende i venneforholdet, og Veronica må holde seg i bakgrunnen. Veronica er så interessert i Mathias at hun likevel prøver å bli kjæresten hans, men da viser deg seg at han er homofil.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205560840
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Gjørmedrømmer

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjørmedrømmer:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv