Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ronja Røverdatter ; Mio, min Mio ; Brødrene Løvehjerte

I denne vakre gaveboksen har vi samlet tre av Astrid Lindgrens klassikere i flotte pocketutgaver.

I Brødrene Løvehjerte blir brødrene Karl og Jonatan Løve gjenforent etter sitt korte liv på jorden i landet Nangijala. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
I denne vakre gaveboksen har vi samlet tre av Astrid Lindgrens klassikere i flotte pocketutgaver.

I Brødrene Løvehjerte blir brødrene Karl og Jonatan Løve gjenforent etter sitt korte liv på jorden i landet Nangijala. Nå skal de bare være lykkelige i Kirsebærdalen der det lille hvite huset deres ligger. Men det viser seg at det også er ondskap i dette paradiset. De tar opp striden mot den onde ridderen og dragen Katla og blir de modige Brødrene Løvehjerte.

Ronja Røverdatter er en av Astrid Lindgrens største eventyrfortellinger, en Romeo- og Julie-historie om Ronja og Birk som er barn av to rivaliserende røverhøvdinger. Barnas vennskap trues av feiden mellom de to slektene. Det blir en storslått kamp for fred og rettferdighet, mot ondskap og dumhet, med den storslagne og magiske Mattisskogen som kulisse.

Fortellingen om Bo Vilhelm Olsson, som blir Mio, min Mio i Landet i det fjerne, starter med en etterlysning i radioen. Men det var aldri noen som tok kontakt med Stockholmspolitiet om gutten. Hvor ble det egentlig av ham?

Fortellingene om Brødrene Løvehjerte, Ronja Røverdatter og Mio, min Mio er tidløse klassikere som vekker tanker om livet og døden, det gode og det onde og om kjærlighetens makt. De kan leses av barn så vel som voksne.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202406578
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ronja Røverdatter ; Mio, min Mio ; Brødrene Løvehjerte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv