Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sveiseblink

ungdomsroman

Sterk ungdomsroman fra bygda
Kristoffer går på videregående. Han har kompiser han ikke helt stoler på og en far som aldri prater om de viktige tinga. Og så dukker Jenny opp. Som om det gjør saken noe bedre. Les mer

159,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sterk ungdomsroman fra bygda
Kristoffer går på videregående. Han har kompiser han ikke helt stoler på og en far som aldri prater om de viktige tinga. Og så dukker Jenny opp. Som om det gjør saken noe bedre.

Tekstutdrag:
Folk har vanligvis et ulykkestall de prøver å unngå. Jeg hadde ei hel gangerekke. Alt skjedde med fire års mellomrom. Som om firegangen hadde skylda. Det begynte med mutter, som daua da jeg var fire. Farmor fikk slag da jeg var åtte. Hu daua da jeg var tolv. Birger forsvant til et anna sted da jeg var seksten. Hva ville skje om to år? Hva mer kunne egentlig skje?Anmelderne sier:

«Langt på veg har Helene Guåker skrevet en kjærlighetsroman. Og det har hun gjort med stil. For den røffe formen hennes gir rom for atskillige følelser. Og spenningen mellom det som ikke kan sies og det som sprenger seg på, har hun aldri framstilt bedre enn denne gangen.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205499591
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sveiseblink:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv