Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lik og del

For en hver helt i eventyrene, var det tusener av tapere... unnskyld, drømmere, som ikke nødvendigvis nådde opp. Dette er deres historier!

SideQuest er den humoristiske fantasyserien som kikker bak kulissene, og introduserer oss for eventyrmedaljens bakside. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
For en hver helt i eventyrene, var det tusener av tapere... unnskyld, drømmere, som ikke nødvendigvis nådde opp. Dette er deres historier!

SideQuest er den humoristiske fantasyserien som kikker bak kulissene, og introduserer oss for eventyrmedaljens bakside. Skrevet av David Skaufjord, og tegnet av Trine Lise Normann.

Vigdus har i voksen alder sluttet i sin trygge kommunejobb, for å satse på en karriere som eventyrer. Som følgesvenner har hun fått en pasifistisk skald, en astmatisk kriger og en alkoholisert alkymist, som alle kjenner på at livet som eventyrer virket lettere i litteraturen.

Når en ny selvpromoteringstrend kalt "sosial mediering" plutselig gjør sitt inntog i den lille bygden deres, ser gjengen plutselig sitt snitt til å oppnå kjendisstatus uten å måtte gjennomføre faktiske heltedåder. Men en skygge truer i kulissene, og planlegger sitt inntog i det hele samfunnet lammes av statusjaget ...

Dette er den andre boken i SideQuest-serien, og står på egne ben som enkeltstående fortelling

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
127
ISBN
9788242972521
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lik og del
Format
27 x 18 cm
Serie
Sidequest 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lik og del:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 
Mira
3 for 2

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
99,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv