Tilintetgjøre - Michel Houellebecq

Tilintetgjøre

; Håkon Ramstad (Oppleser) ; Tom Lotherington (Oversetter)

«Rett og slett suveren | Michel Houellebecq sprudler i storpolitikk, filosofi, sarkasme og romantikk, og reflekterer suverent om døden.»

, Dagbladet Terningkast 6
tilintetgjøre er lagt til et kommende presidentvalg i Frankrike. Denne lydboka starter nærmest som en politisk thriller: Kort tid før valget spres en video som viser den sittende finansministeren idet han blir halshogd med giljotin. Les mer
Berømt forfatter
Aktuell
Samfunn
Bøkene folk snakker om
Vår pris
437,-
Spar
62,-

Veil. pris: 499,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 437,-
Spar: 62,-

Veil. pris: 499,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

tilintetgjøre er lagt til et kommende presidentvalg i Frankrike. Denne lydboka starter nærmest som en politisk thriller: Kort tid før valget spres en video som viser den sittende finansministeren idet han blir halshogd med giljotin. Romanens hovedperson er finansministerens nærmeste medarbeider. Vi følger det politiske spillet opp mot presidentvalget, hans personlige liv, med en døende far og han selv som får kreft, og ikke minst hans etter hvert gjenoppvekkede kjærlighet til sine kone. tilintetgjøre er en roman som speiler samfunnet, forkledd som en politisk thriller - og som blir, etter forholdene, en håpefull kjærlighetsfortelling. "Rett og slett suveren", terningkast 6, Jon Rognlien, Dagbladet
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Jon Rognlien, Dagbladet
Terningkast 5 Sindre Hovdenakk, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202759186
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: anéantir
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Rett og slett suveren | Michel Houellebecq sprudler i storpolitikk, filosofi, sarkasme og romantikk, og reflekterer suverent om døden.»

, Dagbladet Terningkast 6

«Politikk, sex, død og kjærlighet. Franske Michel Houellebecq har enda en gang skrevet en engasjerende og tidvis opprivende roman.»

, VG Terningkast 5

«Houellebecq er morsom og inderlig om hverandre i sin hittil mest omfangsrike bok. (...) Funderingene, formuleringene og ikke minst tonen, som ofte overrasker med tørrvittigheter og alvor side om side, gjør de mange hundre sidene til et sted jeg umiddelbart lengtet tilbake til da jeg måtte ta pauser i lesningen.»

, Aftenposten

«Tre år etter Serotonin vender den mest kjente franske forfatteren i verden tilbake med tilintetgjøre, en stor roman om all elendigheten i samfunnet vårt.»

«Med tilintetgjøre åpner Houellebecq en port mot lyset.»

«Midt under presidentvalgkampen i 2027 opplever en ensom og drømmende mann på knapt femti hvordan farens hjerneblødning sender rystelser gjennom hans liv i den fremragende tilintetgjøre, som svinger mellom det tragiske og ironien uten å miste håpet.»