Verdens rareste julehefte

julen 2022

Verdens rareste julehefte er et humoristisk og lettbeint redaksjonelt tilskudd til juleheftefaunaen, en motvekt til de tunge litterære juleheftene. Vi avslører alt det rareste med jula, og du kommer til å stille rare spørsmål ved hele juletradisjonen. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Verdens rareste julehefte er et humoristisk og lettbeint redaksjonelt tilskudd til juleheftefaunaen, en motvekt til de tunge litterære juleheftene. Vi avslører alt det rareste med jula, og du kommer til å stille rare spørsmål ved hele juletradisjonen.

Våre nissereportere har gravd opp mer informasjon enn du egentlig vil ha, for eksempel: Trodde du lutefisk var rart? Vel, på Grønland har de juleretten «kiviak» - rett og slett 500 alkekonger stappen i en sel og fermentert i minst tre måneder. Eller hva med jula i Paris 1814 hvor en utsultet befolkning laget et stort julekalas på den zoologiske hagen i byen. Elefantribbe - nam! Vi går våre naboland etter i julesømmene; hva driver de egentlig med i jula? Jula faktasjekkes; er det egentlig så stas å vøre fire år i romjul'n? Vi snakker med «juleeksperter», og avsløringene om jula står seg ikke til påske! Det kan vi love!

Juleheftet inneholder dessuten aktiviteter for hele familien (bare til ulike tider på døgnet): Verdens rareste julespill, personlighetstester - hva slags nisse er du egentlig, sære julenøtter, den beste julerusbrusen og mye, mye mer. Jula er rar - bla i den i Verdens rareste julehefte.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 48
ISBN: 9788242975041
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger