Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvor er Willy nå?

Willy og de fire vennene hans har gått seg bort i hver av scenen i denne boka. Se om du finner dem. Klarer du å finne tingene de har mistet også? Det er bare å sette igang. Mens du leter, trener du opp observasjonsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Ventes til lager 27.05.2024
Willy og de fire vennene hans har gått seg bort i hver av scenen i denne boka. Se om du finner dem. Klarer du å finne tingene de har mistet også? Det er bare å sette igang. Mens du leter, trener du opp observasjonsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Lykke til.

Hvor er Willy?-serien er en unik samling aktivitetsbøker i farger der sidene er fulle av tegninger av knøttsmå karakterer som gjør alle slags rare ting. Målet for leseren er å finne Willy, en artig fyr i hvit- og rød-stripete genser, på alle bildene. Og blir det for lett, kan leseren forsøke å finne de fire vennene hans, eller ting de har mistet. Aktiviteten kan sammenlignes med å sette sammen et puslespill på 5000 biter. Men å lete etter Willy er mye morsommere. Både barn og voksne vil ha glede og utbytte av å fordype seg i tegningene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
27
ISBN
9788202560737
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Where's Wally now?
Format
30 x 24 cm
Serie
Hvor er Willy? 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvor er Willy nå?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv