Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Risiko og marginalisering

norske barns levekår i kunnskapssamfunnet

Temaet i denne boka er barns levekår, og hvordan deres levekår og livssituasjon som barn innvirker på deres liv som voksne.
Skole og barnhage er helt sentrale i forhold til barns framtidige livsløp. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Temaet i denne boka er barns levekår, og hvordan deres levekår og livssituasjon som barn innvirker på deres liv som voksne.
Skole og barnhage er helt sentrale i forhold til barns framtidige livsløp. Problemer på grunnskolen øker sannsynlighet for å falle utenfor utdanningssystemet og for at den framtidige tilknytningen til arbeidslivet blir svak.

Det er nettopp å identifisere hvilke risikofaktorer som er av særlig betydning for et barns videre liv, som er temaet i denne boka. Risikofaktorer spiller sammen. Effekten av flere risikofaktorer er mye større enn summen av deres effekt hver for seg. En forståelse av risikofaktorer og deres samspill er derfor nødvendig for en videre utvikling av et barnevern og en barnepolitikk tilpasset kunnskapssamfunnets barn.

Analyser av levekår blant barn har ofte konsentrert seg om økonomiske betingelser. I denne boka settes barns levekår i et bredere perspektiv. Hensikten er å få tak i hvilke faktorer som øker sannsynligheten for sosial eksklusjon og dårlige levekår senere i livet.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
142
ISBN
9788205464308
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Risiko og marginalisering
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Risiko og marginalisering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Språk

Kristian Emil Kristoffersen
Paperback 
689,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv