Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den gode oppgaven

håndbok i oppgaveskriving på universitet og høyskole

Dette er boken som kan komme til å bety mest for dine studieprestasjoner.
Den gode oppgaven er en mye brukt håndbok i oppgaveskriving, og er en bok man har glede av gjennom hele studieløpet. Den passer for studenter i alle fag, på alle nivåer. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Dette er boken som kan komme til å bety mest for dine studieprestasjoner.
Den gode oppgaven er en mye brukt håndbok i oppgaveskriving, og er en bok man har glede av gjennom hele studieløpet. Den passer for studenter i alle fag, på alle nivåer. Boken handler først og fremst om ulike typer selvstendige oppgaver, men inneholder også stoff om bundne oppgaver.
Forfatterne tar utgangspunkt i at den selvstendige oppgaven er en sjanger som går på tvers av faggrenser, en sjanger med flere likheter enn forskjeller på tvers av fag, en sjanger med tilbakevendende elementer. Disse elementene uttrykkes i pentagonmodellen.
Argumentasjon og dokumentasjon er to sentrale læremål ved oppgaveskriving. Den gode oppgaven inneholder nå mer om metoder for litteratursøking og om oppgavers litteraturbaserte argumentasjon. Boken er gjennomgående revidert med mange nye modeller og oversikter, skjemaer, aktiviteter og eksempler. Det rike utvalget av kommenterte eksempler er hentet fra et bredt spekter av utdanninger.
Forfatterne er ledende i Norden på feltet oppgaveskriving og har mange års erfaring med å undervise og veilede skrivende studenter.

Medlemsvurdering:
Jeg syns tittelen til "den gode oppgaven" heller burde vært skiftet til "kokebok for bacheloroppgaver". Det er nemlig det den er. Grundig og trinn for trinn blir man geleidet gjennom hva den akademiske verden forventer, hvordan det skal presenteres, og hvilke overveielser man skal gjøre seg underveis i en skriveprosess. Den har hjulpet meg enormt mye når jeg har stått fast eller vært usikker. Vil du ha en god karakter på en bacheloroppgave holder det ikke bare med faglig godt innhold, presentasjon og form er alt! Dette får man for alvor øynene opp for i denne boken som er som skapt for å hjelpe studenter iferd med å avslutte en universitets- eller høyskoleutdannelse. ANBEFALES!

Studine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
306
ISBN
9788245013290
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Den gode opgave : håndbog i opgaveskrivning på videregående uddannelser
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

S
Studine – 09.01.2009

– Jeg syns tittelen til "den gode oppgaven" heller burde vært skiftet til "kokebok for bacheloroppgaver". Det er nemlig det den er. Grundig og trinn for trinn blir man geleidet gjennom hva den akademiske verden forventer, hvordan det skal presenteres, og hvilke overveielser man skal gjøre seg underveis i en skriveprosess. Den har hjulpet meg enormt mye når jeg har stått fast eller vært usikker. Vil du ha en god karakter på en bacheloroppgave holder det ikke bare med faglig godt innhold, presentasjon og form er alt! Dette får man for alvor øynene opp for i denne boken som er som skapt for å hjelpe studenter iferd med å avslutte en universitets- eller høyskoleutdannelse. ANBEFALES!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den gode oppgaven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv