Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ditt fravær er mørke

"Det å tilbring tid sammen med Jón Kalman Stefánsson og hans fantastiske univers er nok en gang en helt unik opplevelse. Jeg unner alle å ta seg en tur dit."

Tor Hammerø, Nettavisen

Fortid og nåtid blir sømløst spunnet sammen i denne uforglemmelig familiesagaen som strekker seg over flere generasjoner. Fortelleren, som lider av hukommelsestap, forteller historier om dem som er rundt ham: en mor som er tvunget til å forlate sitt barn, en død tysk dikter, en fisker som spesialiserer seg på Kierkegaard, en deprimert rockestjerne, døde valper og en bussjåfør som tidligere var prest. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Fortid og nåtid blir sømløst spunnet sammen i denne uforglemmelig familiesagaen som strekker seg over flere generasjoner. Fortelleren, som lider av hukommelsestap, forteller historier om dem som er rundt ham: en mor som er tvunget til å forlate sitt barn, en død tysk dikter, en fisker som spesialiserer seg på Kierkegaard, en deprimert rockestjerne, døde valper og en bussjåfør som tidligere var prest. Akkompagnert av Dødens spilleliste blir kjærlighet og sorg blottlagt, og et portrett av en familie trer fram.

Ditt fravær er mørke er en historie om medmenneskelighet og skjørhet, drømmer og forfengelighet, savn og begjær, feiltrinn og lykke, og skjebnens standhaftige besluttsomhet.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
540
ISBN
9788232804689
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fjarvera þín er myrkur
Format
19 x 12 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Det å tilbring tid sammen med Jón Kalman Stefánsson og hans fantastiske univers er nok en gang en helt unik opplevelse. Jeg unner alle å ta seg en tur dit."

Tor Hammerø, Nettavisen

"Gudrídur, Gísli, Pétur, Halla! Vi kjenner dem. Vi er litt som dem, og det virker som om ingen har bedre innsikt i dem, i oss, enn Jón Kalman Stefánsson."

Fartein Horgar, Adresseavisa

"Ditt fravær er mørke er en familiehistorie, en kjærlighetsfortelling, en beretning om livet på landet og en historie om historier. Det er poetisk og vakkert og så full av kjærlighet og sorg at ingen kan unngå å bli berørt."

Morgunbla.i.

"Bisarr og gripende ættesaga for vår tid. (...) Så sitatvennlig er denne boken at en stakkars anmelder må ta seg sammen for ikke bare sitte og gjengi store deler av den ordrett."

Ola Hegdal, NRK

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ditt fravær er mørke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Koieboka
199,-

Koieboka

Thor Gotaas
Innbundet 
199,- 449,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv