Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hjemkomst

«Kate Mortons episke roman er ikke bare et stramt komponert mordmysterium, men også en øm kjærlighetserklæring til hjemlandet hennes. . . Briljant.»

Ny bok fra forfatteren av Tilbake til Riverton, Den glemte hagen, En svunnen tid, Hemmeligheter, Huset ved innsjøen og Klokkemakerens datter. Julaften 1959, Adelaide Hills: Det har vært en glødende varm dag, og i kveldstimene avdekkes en foruroligende scene ved et idyllisk bekkefar på en sagnomsust eiendom tilhørende Turner-familien. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ny bok fra forfatteren av Tilbake til Riverton, Den glemte hagen, En svunnen tid, Hemmeligheter, Huset ved innsjøen og Klokkemakerens datter. Julaften 1959, Adelaide Hills: Det har vært en glødende varm dag, og i kveldstimene avdekkes en foruroligende scene ved et idyllisk bekkefar på en sagnomsust eiendom tilhørende Turner-familien. Den lille byen Tumbeela blir med ett sentrum for en av Sør-Australias mest sjokkerende drapssaker. Seksti år senere får Jess, som har jobbet som journalist i London i mange år, en uventet telefon. Hun drar umiddelbart tilbake til Sydney. Hennes kjære bestemor Nora har vært utsatt for en hjemmeulykke i og befinner seg på sykehus. I huset til bestemoren finner Jess en bok som omhandler etterforskningen av tragedien som rammet Turner-familien julaften i 1959. Jess skjønner at det finnes en forbindelse mellom hennes egen familie og denne beryktede saken - som egentlig aldri ble oppklart. Hennes egen familiehistorie hviler på en løgn. Hjemkomst er en familiesaga som spenner over flere generasjoner. Hva gjør vi for dem vi elsker? Og hvor langt er vi villig til å gå for å hindre sannheten i å komme for en dag?
«Vidunderlig» Elle
«Alle lagene i denne historien inneholder overraskelser for enhver.» Kirkus Reviews

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241959790
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Homecoming

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Kate Mortons episke roman er ikke bare et stramt komponert mordmysterium, men også en øm kjærlighetserklæring til hjemlandet hennes. . . Briljant.»

AWW Great Read

«Vidunderlig.»

Elle

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjemkomst:

Jack
Ny!

Jack

Marilynne Robinson
Innbundet 
393,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv