På grensen til evigheten - Ken Follett

På grensen til evigheten

3. bind av århundretrilogien

; Monica Carlsen (Oversetter)

Serie: Århundretrilogien 3

«På grensen til evigheten er den tredje og siste romanen i Ken Folletts århundretrilogi, og for en avslutning det er! (...) I en enkelt roman klarer Follett på imponerende vis å skildre alt som skjedde i perioden 1961 til 1989.(...) Dette kan ikke beskrives som noe annet en slutten på et mesterlig mesterverk.»

, Eva Myklebust Terningkast 6
På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi.Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi.Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til en av de mest avgjørende epoker i historien. Den enorme politiske, sosiale og økonomiske omveltingene fra 1960-tallet og opp gjennom 80-tallet- med kampen om sivile rettigheter, politiske mord, massive politiske mønstringer, Vietnam-krig, Berlin-mur, Kubanske missiler, Watergate, revolusjon - og rock'n roll.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Fædrelandsvennen, Eva Myklebust

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 1081
ISBN: 9788202477745
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Edge of eternity
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger