Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bø og Bæ gjer reint

I denne boka skal Bø og Bæ gjere reint. Dei set i gang med liv og lyst, men støvsugaren lagar problem. Les mer

200,-

229,- Spar: 29,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I denne boka skal Bø og Bæ gjere reint. Dei set i gang med liv og lyst, men støvsugaren lagar problem.

Medlemsvurdering:
Vi ler så vi rister av denne boka! Passer like godt for alle aldersgrupper. Flott å lese nynorske bøker for ungene - det kan jo også hjelpe dem når de begynner med nynorsk på skolen :-)

Malina

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788252149531
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997
Originaltittel
Bu och Bä i städtagen
Format
18 x 18 cm
Serie
Bø og Bæ

Kunders vurdering

M
Malina – 22.01.2016

– Vi ler så vi rister av denne boka! Passer like godt for alle aldersgrupper. Flott å lese nynorske bøker for ungene - det kan jo også hjelpe dem når de begynner med nynorsk på skolen :-)

O
Oslomor – 21.04.2009

– Datteren min er stor fan av bøkene om Bø og Bæ, og det er ikke rart: Historiene er morsomme og overraskende, hovedpersonene sjarmerende og tegningene nydelige. Denne gangen handler det om et foreldrevennlig tema: Rengjøring. De to sauene Bø og bæ gjør rent og artige situasjoner oppstår når ting forsvinner inn i støvsugeren. og når gjennomtrekk i huset gjør at støvet blåses bort av seg selv. Det fine med disse bøkene er at tekstene på hver side er veldig korte, bare et par setninger, samtidig som tegningene veldig detaljerte. Dermed er de topp allerede for de minste barnehagebarna som elsker å gå på jakt etter ting de kjenner igjen i bildene. Boka er på nynorsk, noe som fungerer veldig fint. Passer godt fra ca halvannet år og opp.

x
xy – 07.08.2008

– "Bø og Bæ treng å gjere reint". Dette er starten på nok et hyggelig gjensyn med våre ullete venner. Boka er bygd opp med artige tegninger og en kort tekstlinje på hver side. Dette gjør boka lettlest med full fokus på tegningene, noe som passer de minste barna. Følg rengjøringen og det dramatiske høydepunktet der strømpen forsvinner inn i støvsugeren! Jeg skal ikke røpe hvordan det går, men spennende (og rotete) kan jeg love at det blir. Bøkene har tekst på nynorsk, men det vil neppe by på store problemer for den voksne leser å oversette simultant til bokmål ved behov. Festlig historie!

m
mamma – 22.04.2008

– Dette er en bok for de yngste, kanskje mer for 2-åringer enn for 3-åringer. Historien er kort og morsom, med et tema som alle barn kjenner igjen, nemlig å rydde og støvsuge. De fleste har opplevd at ting forsvinner inn i støvsugeren... Et kjent moment som blandes med det surrealistiske, nemlig en gjennomtrekk av en vind som blåser vekk alt støvet i huset. Språket er enkelt og lett for de minste barna å få med seg, kanskje med unntak av begrepet gjennomtrekk? At boken er så kort gjør den lett å lese i en ledig stund, for eksempel når du venter på at middagen skal bli ferdig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bø og Bæ gjer reint:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv