Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bø og Bæ til sjøs

Bø og Bæ er ikkje så vane med å ro. Brått vert dei ståande på grunn. Der står dei til ein motorbåt lagar bølgjer store nok til at dei kjem laus. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Bø og Bæ er ikkje så vane med å ro. Brått vert dei ståande på grunn. Der står dei til ein motorbåt lagar bølgjer store nok til at dei kjem laus.

Medlemsvurdering:
Nest etter bøkene om Mamma Mø er bøkene om Bæ og Bø mine favoritter på billdebok-sida. De to sauene opplever ting som ikke er vanlige sauer forunt, og i denne billedboka reiser de til sjøs, ombord i en båt. Det som preger disse bøkene er at tegningene er forholdsvis enkle og har klare, rene farger, ikke masse detaljer som blir for vanskelige for små barn. Historiene er dessuten gode, Bø og Bæ kommer alltid opp i problematiske situasjoner, men løser dem på en rolig måte, med underfundige kommentarer. Det gjør at bøkene kan brukes for eksempel i barnehagen, for å snakke om "hva ville du gjort hvis du var Bæ / Bø" og liknende. Alt i alt er dette vakre og morsomme bøker som passer for barn i alle aldre.

stella

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788252149326
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997
Originaltittel
Bu och Bä på sjön
Format
18 x 18 cm
Serie
Bø og Bæ

Kunders vurdering

s
stella – 21.11.2004

– Nest etter bøkene om Mamma Mø er bøkene om Bæ og Bø mine favoritter på billdebok-sida. De to sauene opplever ting som ikke er vanlige sauer forunt, og i denne billedboka reiser de til sjøs, ombord i en båt. Det som preger disse bøkene er at tegningene er forholdsvis enkle og har klare, rene farger, ikke masse detaljer som blir for vanskelige for små barn. Historiene er dessuten gode, Bø og Bæ kommer alltid opp i problematiske situasjoner, men løser dem på en rolig måte, med underfundige kommentarer. Det gjør at bøkene kan brukes for eksempel i barnehagen, for å snakke om "hva ville du gjort hvis du var Bæ / Bø" og liknende. Alt i alt er dette vakre og morsomme bøker som passer for barn i alle aldre.

l
lesemor – 12.10.2004

– Bøkene om Bø og Bæ er kjempefine! Flotte farger og tegninger, ikke rotete og kludrete, men enkle og stilfulle med rene og pene detaljer. Jeg elsker disse bøkene, de er enkle å lese og flotte å bla i. Man blir godt kjent med Bø og Bæ. De er lett gjenkjennelige og to sympatiske, sjarmerende og flotte vesener. Det er også fint at de ikke blir hysteriske og problematiserende når de støter på problemer. De løses dem liksom på en glatt måte med underfundige og artige kommentarer til. Dette kan øke begeistringen og medfølelsen for dyr og det trenger alle barn. Min tre-årige jente elsker også Bø og Bæ. På biblioteket hadde de kosedyrene og hun gjenkjente dem med en gang, som om de skulle vært gamle kjente og gode venner. Vi leser alle Bø og Bæ-bøkene vi kommer over og det vil vi fortsette med. Anbefales på det sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bø og Bæ til sjøs:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ulv

Stephanie Blake
Innbundet 
254,- 279,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv