Jan Thomas' styling bible - Jan Thomas

Jan Thomas' styling bible

stylingguide for han og henne

; Anneli Olander (Illustratør) ; Jan Eric Skappel (Illustratør) ; Eirik Sørlie (Illustratør) ; Tone Skårdal Tobiasson (Innledning) ; Anne-Karine Strøm (Innledning)

Endelig er alle Jan Thomas' beste stylingtips samlet i en bok! JAN THOMAS' STYLING BIBLE er en unik bok som inneholder tips om personlig stil, trening, kosthold, klær, hår og makeup, samt gode råd på hvordan å skape ro og velvære i en travel hverdag. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Endelig er alle Jan Thomas' beste stylingtips samlet i en bok! JAN THOMAS' STYLING BIBLE er en unik bok som inneholder tips om personlig stil, trening, kosthold, klær, hår og makeup, samt gode råd på hvordan å skape ro og velvære i en travel hverdag. Dette er boken for både han og henne i alle aldre! Jan Thomas er viden kjent fra TV og media som stjernestylist, programleder og skjønnhetsambassadør. Han har skuespiller - og modellerfaring og har jobbet som ansvarlig makeupartist og stylist for en rekke produksjoner. Gjennom sine 25 år i bransjen jobber han nå med alt fra internasjonale stjerner som Uma Thurman, Scarlett Johansson og Sharon Stone, men er vel så opptatt av at alle skal føle seg bra - og han finner noe vakkert i alle! Dyrk drømmen i deg, med denne boken åpnes det dører til en verden full av muligheter!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pantagruel
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788234400520
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 9.0 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger