Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Krøller

hårfin med riktig pleie og styling

Kjent fra NRK-serien Krøll og God morgen, Norge!

Krøller er gøy, men mange kan oppleve det som utfordrende å få det beste ut av håret sitt. Ytre faktorer som sol, vind, temperatur og luftkvalitet påvirker hårets helsetilstand, men også indre faktorer som kosthold, hormoner, livssituasjon, sykdom og medisiner har betydning. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Kjent fra NRK-serien Krøll og God morgen, Norge!

Krøller er gøy, men mange kan oppleve det som utfordrende å få det beste ut av håret sitt. Ytre faktorer som sol, vind, temperatur og luftkvalitet påvirker hårets helsetilstand, men også indre faktorer som kosthold, hormoner, livssituasjon, sykdom og medisiner har betydning. Det finnes ingen endelig fasit på hvordan vi skal behandle hår for å få best resultat, men denne boka gir deg innsikt i grunnleggende teknikker for riktig stell og pleie, samt at den gir gode råd og tips som blant annet gjør at du også kan lage egne pleiende produkter hjemme. Unngå Frizz for alltid! Boken oppfordrer deg og guider deg til å fremheve håret ditt. Vær stolt av krøllene dine!

I tillegg tas du med på en reise med krøllete hår gjennom ulike tidsepoker og kulturer, samt at du gjennom noen intervjuer møter kjente personer som forteller om sine erfaringer med krøllete hår. Boken innledes med et forord av Cecilia Brækhus.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
163
ISBN
9788256027149
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Krøller
Format
26 x 20 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Krøller:

Glød

Emilie Tømmerberg
E-bok 
249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alene

Elias Våhlund
Innbundet 
272,- 299,-
 

God kjemi

Alexander H. Sandtorv
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv