Kode rød - Espen Rostrup Nakstad

Kode rød

kampen for det vakre

«Når Nakstad beskriver hvordan fagmiljøet på senteret stadig får korte meldinger om dette nye viruset i 'Wuhan, China' er denne boken spennende som en kriminalroman, der vi lesere vet mer enn de involverte om hvem som er morderen.»

, nrk.no
Da pandemien traff verden og Norge, 2020 blir et år vi kommer til å huske.
Hva skjedde egentlig da vi ble rammet av en pandemi? Og hvorfor gikk det som det gikk? Hele Norges «fung.ass.» Espen Rostrup Nakstad sto midt i krisen. Les mer
Vår pris
229,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 229,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Da pandemien traff verden og Norge, 2020 blir et år vi kommer til å huske.
Hva skjedde egentlig da vi ble rammet av en pandemi? Og hvorfor gikk det som det gikk? Hele Norges «fung.ass.» Espen Rostrup Nakstad sto midt i krisen. I denne boken forteller han historien om hva som skjedde, og hvorfor verden var dømt til å mislykkes allerede før viruset hadde spredt seg fra Kina.

Boken gir et fascinerende innblikk i krisehåndtering og ledelse globalt og nasjonalt - helt fra terroren rammet New York den 11. september 2001 til et ukjent virus begynte å spre seg i Asia og Europa nesten to tiår senere. Tilfeldighetenes spill er kanskje ikke så tilfeldige som man kan få inntrykk av når verden rammes av stadig nye kriser - hundre år etter spanskesyken.Vi møter menneskene i maktens korridorer og får samtidig ta del i forfatterens liv hjemme med små barn, trivielle gleder og sorger, kjærlighet og død. Boken er full av tilbakeblikk til triste og vakre øyeblikk i Nakstads eget liv og hans erfaringer fra storpolitikk i FN, maktkamper og personlige tragedier.

Espen Rostrup Nakstad (f. 1975) er utdannet lege og jurist og har en ph.d. i intensivmedisin. Han har bred erfaring fra krisehåndtering og er fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205548152
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 6.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger