Som pesten - 
   Hanne-Vibeke Holst
  
   Bodil Vidnes-Kopperud
  
   Preben Jordal
  
   Lene Stokseth

Som pesten

roman

; Bodil Vidnes-Kopperud (Oppleser) ; Preben Jordal (Oversetter) ; Lene Stokseth (Oversetter)

«Det ligger en imponerende research bak alle detaljene som framstilles troverdig og autentisk. Det hadde vært troverdig også med færre detaljer. Når dette likevel blir en bladvender er det fordi det er driv i fortellingen, fordi den er nyansert, fordi vi utfordres eksistensielt i ordets dypeste forstand. Og altså spennende.»

, Adresseavisen Terningkast 5
En epidemi truer med å utrydde millioner. Snart er det for sent. Den danske legen Karoline Branner har knapt rukket å ankomme Genève og den nye jobben som koordinator i WHOs avdeling for pandemibekjempelse, før en ny og dødelig influensa bryter ut. Les mer
Vår pris
399,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 399,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

En epidemi truer med å utrydde millioner. Snart er det for sent. Den danske legen Karoline Branner har knapt rukket å ankomme Genève og den nye jobben som koordinator i WHOs avdeling for pandemibekjempelse, før en ny og dødelig influensa bryter ut. Først i Danmark, og så sprer den seg gradvis kloden rundt. Den idealistiske Karoline settes på sitt livs prøve. Den grusomme influensaen er ikke den eneste kraften hun slåss mot, for bak lukkede dører utspiller det seg en voldsom økonomisk og politisk kamp som etter hvert får dødelige konsekvenser. I tillegg har hun problemer på hjemmefronten, og hun må kjempe for å holde sammen et umulig kjærlighetsforhold.

«Som pesten» er en stor fortelling om et av de verst tenkelige scenarioer: Hvordan reagerer vi dersom et dødelig virus truer med å utrydde millioner? Treffer vi de rette valgene? Og hva betyr det for hver og én av oss?
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788242168214
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Som pesten
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger