Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Heilt spesiell

sy til kids, tweens & queens

Dette er boken for deg som vil sy klær til små og store barn. Boken har også flere flotte oppskrifter til dame. Her får du et stort utvalg oppskrifter med fire tilhørende mønsterark i full størrelse til alt fra bodyer, trøyer og luer til babyer, tøffe shortser og topper til småbarn, kule bukser og hettegensere til skolebarn, skjørt, kjoler, topper og gensere til større barn og voksne. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Dette er boken for deg som vil sy klær til små og store barn. Boken har også flere flotte oppskrifter til dame. Her får du et stort utvalg oppskrifter med fire tilhørende mønsterark i full størrelse til alt fra bodyer, trøyer og luer til babyer, tøffe shortser og topper til småbarn, kule bukser og hettegensere til skolebarn, skjørt, kjoler, topper og gensere til større barn og voksne. Alle oppskriftene er nøye forklart. Foran i boken er det en detaljert syskole med trinn for trinn-bilder til de ulike teknikkene.

Boken inneholder mer enn 40 oppskrifter og flotte bilder av alle plaggene i ulike stoffer og kombinasjoner, slik at du får massevis av inspirasjon til ulike klær du kan sy selv. Kanskje får du ny inspirasjon til også å skape dine egne plagg? Har du egne barn å sy til, eller er du så heldig å ha barnebarn som liker hjemmesydd? Eller kanskje du vil sy noe til deg selv? Her er det noe for enhver smak, til og med klær som tenåringen i familien liker.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
142
ISBN
9788202599270
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Heilt spesiell
Format
29 x 22 cm
Nr
8149380

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Heilt spesiell:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
272,- 299,-
 

Kluter

Bitta Mikkelborg
Innbundet 
318,- 349,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv