Heilt spesiell og jubel - Kristin Thorsnes

Heilt spesiell og jubel

sy glade klær til glade barn

; Ane Sund ; May B. Langhelle (Illustratør) ; Kristoffer Ryde (Illustratør)

De to populære bloggene Heilt spesiell og Jubel foreligger endelig i bokform.Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter. Les mer

Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Spiral
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Spiral
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

De to populære bloggene "Heilt spesiell" og "Jubel" foreligger endelig i bokform. Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter.

Forfatterne formidler syglede og kreativitet med stor entusiasme i denne fargesprakende boka. De presenterer 66 oppskrifter med ulik vanskelighetsgrad på bl.a. bukser, kjoler, skjørt, jakker, luer, bodyer og gensere. Alle plaggene er sydd i myke stoffer som passer perfekt til små barn. Mønstrene er i størrelsene 56 til 128. Med på kjøpet får du mønsterark i full størrelse og en instruktiv syskole.

Kristin Thorsnes og Ane Sund ble hektet på søm da de fikk egne barn. Kristin Thorsnes er frisør og makeup-artist og har de siste årene blogget på www.heiltspesiell.blogspot.no. Ane Sund er utdannet barnevernspedagog. I 2011 vant hun konkurransen "Håndlaga" i kategorien "Barn" for en av sine design. Anes bloggadresse er www.jubelbarn.blogspot.no.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Spiral
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 143
ISBN: 9788205432024
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 23 cm
Nr: 8043140
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger