Jubel & Baluba syr balubaklær til jubelbarn - Ane Sund
Jubel & Baluba syr balubaklær til jubelbarn - Ane Sund

Jubel & Baluba syr balubaklær til jubelbarn

; Ida Gravdal ; May B. Langhelle (Fotograf)

Syboka fra Jubel & Baluba er her! Syeventyret startet med den populære Happydaysbuksa og har nå endt med en samling av over 40 ulike modeller. Deres mest populære mønster, som Jubelkjolen, Jubalubapiece, Ziplockpants, Jubalubajakken og Jubalubalua, har her fått selskap av en hel rekke nye modeller i kjent Jubel & Baluba-stil. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Syboka fra Jubel & Baluba er her! Syeventyret startet med den populære Happydaysbuksa og har nå endt opp i en samling av over 40 ulike modeller. Deres mest populære mønster, som Jubelkjolen, Jubalubapiece, Ziplockpants, Jubalubajakken og Jubalubalua, har her fått selskap av en hel rekke nye modeller i kjent Jubel & Baluba-stil.

Her finner du noe for de helt ferske så vel som de mer erfarne, fra det helt enkle til detaljer som gir det lille ekstra. Modellene er i størrelse 50-140, med gode arbeidsbeskrivelser og en syskole med bildeforklaringer. Mønsterark i full størrelse følger selvfølgelig med. Om du ønsker å sy til tøffe gutter eller jenter, romantiske kjoler og shortser eller kanskje en kul retro-dress - med denne boka ønsker Jubel & Baluba at det skal finnes noe for enhver smak! 

Ane Sund er en av forfatterne bak bestselgeren Heilt Spesiell og Jubel. Sy glade klær til glade barn (2013), og endelig er hun tilbake med en ny bok, nå sammen med samboeren Ida Gravdal. Sydamene driver nettstedet www.jubelogbaluba.no, hvor de selger egne mønstre. 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 173
ISBN: 9788205515994
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 21 cm
Nr: 8145849
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger