Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jubeldrøm & balubasøm

Jubel & Baluba er tilbake!
Jubel & Balubas første sybok tok markedet med storm, og endelig kommer oppfølgeren! Denne gangen har de i tillegg til modeller i kjent Jubel & Baluba-stil beveget seg inn i en verden av faste stoffer og symønstre tilpasset disse. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Jubel & Baluba er tilbake!
Jubel & Balubas første sybok tok markedet med storm, og endelig kommer oppfølgeren! Denne gangen har de i tillegg til modeller i kjent Jubel & Baluba-stil beveget seg inn i en verden av faste stoffer og symønstre tilpasset disse. Her får du en god blanding av kule klær i elastiske stoffer og nostalgiske og romantiske modeller i faste bomullsstoffer.

Jubeldrøm & Balubasøm inneholder over 35 ulike modeller i størrelse 50-170. Boken passer for deg som er helt ny i syverdenen, godt kjent eller et sted midt imellom. Modellene strekker seg fra de helt enkle til de mer detaljerte, med gode arbeidsbeskrivelser og en syskole med bildeforklaringer. Mønsterark i full størrelse følger selvfølgelig med.

Er du midt i babybobla, eller trenger du kanskje praktiske barnehageklær? Har du en som skal på sitt første juleball, eller en tenåring som fortsatt vil ha hjemmesydd? Jubel & Baluba ønsker å ha dere med, alle sammen!

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788205545250
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Jubeldrøm & balubasøm
Format
27 x 21 cm
Nr
8182000
Serie
Balubaklær

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jubeldrøm & balubasøm:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
269,-

Haakon

Haakon
Innbundet 
269,- 449,-
 

Ut

Mikkel Soya Bølstad
Innbundet 
336,- 369,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv