Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sy din egen fæstdrakt

Drømmer du om å sy din egen fæstdrakt? Dra drømmen ut av hodet, gamle duker og gardiner ut av skapet, for nå skal drømmen bli virkelighet.
Magien med fæstdrakt er at det er fritt spillerom til å uttrykke hvem du er, hva du liker og hvor du kommer fra. Les mer

393,-

449,- Spar: 56,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Drømmer du om å sy din egen fæstdrakt? Dra drømmen ut av hodet, gamle duker og gardiner ut av skapet, for nå skal drømmen bli virkelighet.
Magien med fæstdrakt er at det er fritt spillerom til å uttrykke hvem du er, hva du liker og hvor du kommer fra. Den er perfekt å sy av gjenbrukstekstiler som gamle duker, gardiner, broderier og løpere, og kan pyntes med bånd og perler til den er stappfull av affeksjonsverdi og kreativitet.
Vi viser deg steg-for-steg hvordan du syr vest, skjørt, bluse, forkle, belte og bringestykke - til og med veske og cape. Alt du trenger for å lage verdens fineste fæstdrakt, perfekt tilpasset din kropp.

Hilsen Fæbrik
Fæbrik (@jointhefaebrik) ble etablert i 2020 av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Nordén og Ingrid Vik Lysne. Vår visjon er å engasjere til syglede, kreativitet og et grønnere klesforbruk.

Detaljer

Forlag
Pullman Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
177
ISBN
9788293891147
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
27 x 22 cm
Nr
8214751

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sy din egen fæstdrakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv