Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sy med Ingrid & Ingrid

Design dine egne klær av gjenbrukstekstiler!

Stadig flere kaster seg på sybølgen og ønsker å lære mer om søm, gjenbruk og redesign. Å sy selv er morsomt, lettvint og bærekraftig. Denne boka gir deg all inspirasjonen du trenger for å komme i gang. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Design dine egne klær av gjenbrukstekstiler!

Stadig flere kaster seg på sybølgen og ønsker å lære mer om søm, gjenbruk og redesign. Å sy selv er morsomt, lettvint og bærekraftig. Denne boka gir deg all inspirasjonen du trenger for å komme i gang. Gjennom enkle og visuelle oppskrifter viser forfatterne hvordan du kan lage moderne plagg av gamle tekstiler. Her er oppskrifter alle kan klare, på blant annet jakker, gensere, skjørt og bukser, og morsomme småting som hårbånd og totebag. Boka har trinn for trinn-beskrivelser og mønsterark. Du får også gode tips til hvordan du reparerer og tar vare på klærne dine. Med denne boka blir du raskt hekta på søm, og du vil oppleve hvor gøy det er å lage bærekraftige plagg du også vil føle deg kul med.

Medlemsvurdering:
I boka får man inspirasjon og råd om hvordan mønstrene kan tilpasses egen kropp og hvordan en kan gjenbruke stoffer. Mange basis-mønstre som kan tilpasses ulike plagg - akkurat hva jeg trengte!

Ingeborg Alexandersen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
238
ISBN
9788248925224
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
28 x 22 cm
Nr
8166706

Kunders vurdering

I
Ingeborg Alexandersen – 05.04.2022

– I boka får man inspirasjon og råd om hvordan mønstrene kan tilpasses egen kropp og hvordan en kan gjenbruke stoffer. Mange basis-mønstre som kan tilpasses ulike plagg - akkurat hva jeg trengte!

L
Linda – 24.08.2021

– Til god inspirasjon. Her lærer man hvordan å sy. Mønstre og oppskrifter som er litt lekne, og samtidig elegante. Med litt kunnskap og fantasi, kan jeg sy en flott garderobe med dette mesterverket.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sy med Ingrid & Ingrid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv