BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Synlig reparasjon

Synlig reparasjon - det vil si å fikse ødelagte klær med lekre og kreative reparasjoner - har blitt en trend de siste åra, og det er ikke så rart. Ikke bare er det gøy og ser stilig ut, det er også en aktivitet som inviterer til å hoppe av forbrukskarusellen og se klærne for hva de egentlig er verdt. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Synlig reparasjon - det vil si å fikse ødelagte klær med lekre og kreative reparasjoner - har blitt en trend de siste åra, og det er ikke så rart. Ikke bare er det gøy og ser stilig ut, det er også en aktivitet som inviterer til å hoppe av forbrukskarusellen og se klærne for hva de egentlig er verdt.
Eva Kittelsen er Norges fremste ambassadør for synlig reparasjon. I denne boken gir hun en enkel innføring i de viktigste teknikkene, som lapping, stopping og broderi. Hun viser hvordan du reparerer hullete sokker og kamuflerer flekker på skjorta, men også hvordan du kan omgjøre gamle klær til små kunstverk, ved hjelp av nye vrier på tradisjonelle håndarbeidsteknikker.
Med bakgrunn i egne erfaringer viser hun dessuten hvordan reparasjon kan hjelpe oss til å føle takknemlighet og mestringsglede i hverdagen, ettersom vi lærer å ta bedre vare på det vi er glade i - enten det gjelder klær eller oss selv.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788203393754
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Synlig reparasjon
Format
26 x 20 cm
Nr
8219273

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Synlig reparasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 
Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv