Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Daughters Of Arabia

Princess 2

«Women with everything but freedom... gripping revelations»

Daily Mail

Reissue of the sequel to the massive worldwide bestseller Princess Les mer

131,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Reissue of the sequel to the massive worldwide bestseller Princess

Medlemsvurdering:
Dette er oppfølgeren til boken "Prinsessen". Her følger vi Al Saud familien videre. Sultana har nå biltt mor til to jenter og en gutt. Hvorav de to jentene skaffer henne mye hodebry. Den ene har utviklet et litt vel spesielt forhold til en vennine, den andre ved et skremmende religiøst vannvidd. Vi blir også bedre kjent med hennes søstre, deres menn og tragedier. Dette er historien om den voksne Sultana, hennes oppdagelser av den mannlige arabiske verdenen. Om du synes "Prinsessen" var en spenende bok, kommer du ikke til å klare å legge fra deg denne, som har et høyere tempo. Les til du griner!

mirjam

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bantam Books (Transworld Publishers a division of the Random House Group)
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
320
ISBN
9780553816938
Utgivelsesår
2004
Format
18 x 11 cm

Om forfatteren

Jean Sasson grew up in a small town in America's deep south before moving to the Middle East in 1978 to work at a prestigious royal hospital in Riyadh, Saudi Arabia. In 1985, she met Princess Sultana, who inspired the widely acclaimed Princess Trilogy. Jean later worked as freelance writer in Lebanon and Kuwait, conducting interviews with Kuwaitis who survived the first Gulf war, as well as high ranking Kuwaiti officials before, during and after the War. Her affection for the Middle East has been the motivation for a number of her books and Jean has spent her career sharing the personal stories of many courageous women. Princess: Stepping Out Of The Shadows is the latest book in the bestselling Princess series.

Anmeldelser

«Women with everything but freedom... gripping revelations»

Daily Mail

«Brutality hidden behind the veil... more horrific stories»

Sunday Express

«Sasson's sequel is yet another page-turner... An eye-opening account»

Publishers Weekly

Kunders vurdering

A
AC – 08.11.2009

– I "Daughters of Arabia" følger vi prinsesse Sultana videre, hun har nå blitt mor og kjemper fremdeles videre for sine medkvinner. I denne boken blir vi kjent med Abdullah, Sultanas sønn og hennes to døtre Amani og Maha. Vi får høre nye gripende historier om urettferdig behandling av kvinner og den grusomheten som blir voldt dem, selv i kongefamilien Al Saud. Selv om denne boken er ganske lik sin forgjenger mener jeg at den er like gripende som forige og belyser et tema som er blitt litt tabu i dagens verden og som svært få har mulighet til å få innblikk i, men som Sultana nå har blottlagt for verden.

N
Niklas WJ – 06.03.2006

– I første bok blir vi kjent med Sultana al Saud, en saudi-arabisk prinsesse, som fra første stund blir ignorert av faren, mishandlet av brpren og må underkaste seg alle menn i det ekstremislamistiske kongedømmet. I "Prinsessen" blir leseren overrumplet av vanvittige historier som beretter om ekstreme brudd på menneskerettighetene for de mange kvinnene i Midtøsten, inkludert de rikeste av de rike - kongefamilien.
Til tross for ubegrenset luksus må Sultana og ektemannen Kareem oppdra barna sine Abdullah og døtrene Maha og Amani etter landets skikker - en vanskelig oppgave ettersom Sultana opplever en indre trang til å motsette seg samfunnet hun lever i. Fokus legges spesielt på døtrene som hver for seg utvikler seg på forskjellige måter til to fullstendig forskjellige individer.
"Arabias døtre" har et høyere tempo og er mer omfattende enn forgjengeren, men preges delvis av at leseren "har hørt alt før". Historiene blir noe mer ekstreme, og vi blir kjent med nye personer, men naiviteten forsvant i verk nr. 1. Likevel, sjokket over menneskemishandlingen i enkelte samfunn gjør leseren målbundet, og dette er enkelt og greit en bok som må leses!

m
mirjam – 13.05.2005

– Dette er oppfølgeren til boken "Prinsessen". Her følger vi Al Saud familien videre. Sultana har nå biltt mor til to jenter og en gutt. Hvorav de to jentene skaffer henne mye hodebry. Den ene har utviklet et litt vel spesielt forhold til en vennine, den andre ved et skremmende religiøst vannvidd. Vi blir også bedre kjent med hennes søstre, deres menn og tragedier. Dette er historien om den voksne Sultana, hennes oppdagelser av den mannlige arabiske verdenen. Om du synes "Prinsessen" var en spenende bok, kommer du ikke til å klare å legge fra deg denne, som har et høyere tempo. Les til du griner!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Daughters Of Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984

George Orwell
Paperback 
131,-
 

World

Simon Sebag Montefiore
Paperback 
247,-
 

Randa

Zakariya Tamir
Paperback 
399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv