Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det var en gang ...

historie og tradisjoner i en flerkulturell barnehage

Små barns begynnende forståelse av vår felles fortid kan påvirke hvordan de opplever verden i dag, og hvordan de ser for seg framtida. Derfor er historie- og tradisjonsformidling både et aktuelt og viktig tema i barnehagen. Les mer

409,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 347,-
Små barns begynnende forståelse av vår felles fortid kan påvirke hvordan de opplever verden i dag, og hvordan de ser for seg framtida. Derfor er historie- og tradisjonsformidling både et aktuelt og viktig tema i barnehagen.

Fra hvert sitt faglige ståsted, med felles engasjement, belyser forfatterne en mangfoldig historie- og tradisjonsformidling i barnehagen. De gir oss innblikk i et kulturelt mangfold som inkluderer urfolk, nasjonale minoriteter og ulike moderne innvandrergrupper i Norge. Historie- og tradisjonsformidling i barnehager må ha en form som er tilpasset små barn. Formidlingen må også skje ut ifra en bevisst og kritisk vurdering av hva som passer den enkelte barnegruppens sammensetning.

Boka er skrevet for studenter i barnehagelærerutdanningen og personale i barnehagen. Forfatterne ønsker å inspirere til arbeidet med tematikken og har derfor viet stor plass til praktiske eksempler fra barnehager med ulik grad av kulturelt mangfold.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
177
ISBN
9788215051123
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Det var en gang ...
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det var en gang ...:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv